HDD dosya şekilde açılmama

Corwoo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim elimde laptop HDD'si var ve ben bunu yedekler yani: Resim dosyalar falan atmıştım içine sonra geri çıkarmıştım bir zaman sonra takayım dedim HDD'yi BIOS'ta görüp (F:) diski olarak görünüyor fakat hiçbir şekilde açılmıyor. Biçimlendireyim dedim yarım dakika bekledim açılmadı. Biçimlendirme ayarı bu HDD bozuldu mu yoksa herhangi bir şekilde bunun içini açabilir mıyız? İçindekiler gitse de olur arkadaşlar.

Diskpart üzerinden diskinizi sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Forumda bir rehber konu mevcut hatta.

Diskpart üzerinden diskinizi sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Forumda bir rehber konu mevcut hatta.

Çok Geç Gördüm Kusuruma bakmayın ben denedim bilgisayar HDD'yi disk parttan göstermiyor ve HDD'nin içine Windows atayım dedim mouse imleci geliyor öyle kalıyor sonra onu çıkartıp benim SSD'yı tek takınca windows kuruluma başlıyor seçenegi geliyor ama hdd yi tek takınca dedigim gibi kalıyor öyle

Kartını söküp oksitlenen kısmı silgiyle silince düzelebilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı