HDD kopyalama hızı

Dreamer47

Hectopat
Öncelikle herkese iyi forumlar

Alan sorunundan dolayı aynı HDD'den ayrılmış olan Yerel Disk C'den D'ye dosya aktarımı yaparken fark ettim ki aktarma hızım 60 ile başlayıp 20'lerin altına düşüyor ve hep o dolaylarda seyrediyor. Geçenlerde temizlemek için kasayı açmıştım HDD'yi de çıkarıp taktım. İşte şimdi endişeliyim acaba kablolardan bir sorun mu yaptım (dikkatli de bağladım ama) ya da başka ne sebepten olabilir neye odaklanmam lazım acaba, yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Dipnot: Hard Disk Centinel hiçbir sorun bulmadı. Crystal Disk Mark sonucunu da ekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    17,5 KB · Görüntüleme: 59
Attığınız diskmark resmindede görüldüğü gibi katıhal plak kullanan standart HDD'lerde karmaşık okuma ve yazma oranları düşük. Attığınız resimde bir sorun görünmüyor. Olması gerektiği gibi.

Attığınız diskmark resmindede görüldüğü gibi katıhal plak kullanan standart HDD'lerde karmaşık okuma ve yazma oranları düşük. Attığınız resimde bir sorun görünmüyor. Olması gerektiği gibi.
Cevabınız için teşekkürler hocam peki, bundan hareketle, aldığım 10-20 Mb/sn dolaylarındaki kopyalama hızı da normal midir ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı