HDD normal kullanımda iyi, oyunda takılıyor

Dediğiniz oyun hakkında fikrim yok ama bu kadar eski model bir hard diskin artık oyunlara yetmeyeceği çoğu kişi tarafından anlaşıldı.

Diskin Smart tablosunda hiçbir sorun yok. Disk yüzeyinde, motorlarda veya okuma yazma kafasında bir kusur yok. Bu durumda ben oyun içi takılmayı yalnızca iki şekilde izah edebilirim. Birincisi bu oyun gerçekten hard disk için ağır kaçıyor ve SSD almak lazım. Diğer olasılık da diskin çok dolu ve/veya dosyaların çok parçalandığıdır. Eğer en azından %10-15 boşluk kaldıysa disk birleştirme işlemi yapın. Oyunda biraz rahatlatabilir.

Ben öncedenku PC'mde HDD ile bu oyunu oyniyordum hiç bur sorun tok bu oyun Minecraft gibi bir şey ve hani format atım sürücüleri kurdum test edeceğim dediginde böyleydi
 
HDD artık arşivleme haricinde gerek Sistem kurulumu gerekse Oyun yönetimi olarak önerilecek veya kullanılacak bir depolama aygıtı olmaktan çıktı dostum..

Benimde TB'larca HDD'lerim var fakat sadece UHD, BLURAY film arşivlerim, program, müzik arşivlerim o kadar yani. Kalkıpta Windows'u HDD kurmam, oyunları HDD kurmam. Kurduğun vakit şekil A'da olduğu gibi oluyor :) çok şaşırma yani :)

Millet artık SSD'ler de 16-32-64TB'ları telaffuz ediyor..
 

Geri
Yukarı