HDD sağlam mı?

Daha fazla  
Hem PC de takılı olan hem de taşınabilir 2 TB HDD bozulmuştu söküp PC'ye bağladığımda çalıştı testleri yaptım 2 gün sonra sorun yaratır mı acaba?

Dosya Ekleri

• hdd tst1.png
    hdd tst1.png
    72,8 KB · Görüntüleme: 72
  • hdd tst 2.png
    hdd tst 2.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 76
Tamam hocam güzel. Diskinizin yazma hızına bağlı olarak uzun sürebilir.

Zaten aldığımdan beri 5 6 sene olmuştur 20 defa çalıştırmamışımdır PC doldukça dosya aktarıyorum baktım PC de ki HDD gidici buna aktarım dedim açılmadı kabloda ya da sokette sorun vardır diye sokup direkt bağladım çalıştı boşa 800 TL'den kurtardı beni disk birleştirme de yapayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten aldığımdan beri 5 6 sene olmuştur 20 defa çalıştırmamışımdır PC doldukça dosya aktarıyorum baktım PC de ki HDD gidici buna aktarım dedim açılmadı kabloda ya da sokette sorun vardır diye sokup direkt bağladım çalıştı boşa 800 TL'den kurtardı beni disk birleştirme de yapayım mı?

Hocam testi ilk önce yaptırın bitsin ondan sonra bakarız.

@KARA57 dostum HDD'nin durumu gayet iyi. Okuma-yazma hızı yüksek. Bad sector olan bir HDD'nin performans değeri ve hız değerleri düşük olur. İçin rahat etmesi için yap zararı yok fakat bu durumdaki HDD için gereksiz.

Boşta zaten film izlerken altta yapa görsün temiz çıkarsa yine de disk birleştirme yapım mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı