Yakın zamanda 1540 TL'ye 1 aylık lisansını aldığımız bir programla daha önce bir çok kez formatladığım bir diski tarattım, 2013'den kalma dosya ve medyalara bile ulaştık.Arkadaşlar bilgisayarımı satıyorum. İçinde HDD var birkaç kere format attım. Alıcı içindeki bilgilere ulaşabilir mi?
1540TL ve 1 ay?Yakın zamanda 1540 TL'ye 1 aylık lisansını aldığımız bir programla daha önce bir çok kez formatladığım bir diski tarattım, 2013'den kalma dosya ve medyalara bile ulaştık.
Yakın zamanda 1540 TL'ye 1 aylık lisansını aldığımız bir programla daha önce birçok kez formatladığım bir diski tarattım, 2013'den kalma dosya ve medyalara bile ulaştık.
Yakın zamanda 1540 TL'ye 1 aylık lisansını aldığımız bir programla daha önce bir çok kez formatladığım bir diski tarattım, 2013'den kalma dosya ve medyalara bile ulaştık.
Kullandığınız programı söylebilir misiniz?
Özel bir siber güvenlik şirketi tarafından sağlanan yazılım, şirket dosyaları kurtarıldı, kişisel kullanım için alınmadı. Vergi dahil 200 küsür USD fiyatı olduğu için burada pahalı olduğu doğru.1540TL ve 1 ay?
Özel bir siber güvenlik şirketi tarafından sağlanan yazılım, şirket dosyaları kurtarıldı, kişisel kullanım için alınmadı. Vergi dahil 200 küsür USD fiyatı olduğu için burada pahalı olduğu doğru.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.