HDD sıfırlamadan format atma

@Anil26 kitap setini satın almıştım. Bazı kullanıcılar çok ağır buluyor. Sadece LoL için Kali Linux kullanmanı tavsiye etmiyorum. Onun haricinde kendini geliştirmek için Multiple Boot ile arada sırada kullanabilirsin.
Yok yani normal olarak kullanmanın dışında sadece LoL oynayacağım. Nasıl bir şekilde kendimi geliştirebilirim?
 
@Anil26 Linux işletim sistemlerinde işlerini kodlarla halledersin. Eğer bilgisayar güvenliğine merakın varsa bu kitap setiyle kullanırsan kendini geliştirebilirsin. Ürünün açıklama kısmında ilgini çekebilecek bir şey varsa Kali Linux iyidir. Yoksa kullanman gereksiz olur.
 
Yanlış anlamadıysam bir HDD'niz var içinde verileriniz buluyor. Format atmaya çalıştığınızda bölümleri düzenleyemiyorsunuz sadece silme seçeneği mevcut değil mi? Bunun için format ekranında konsol komutlarıyla HDD'yi bölebilirsiniz ama yanlış bir kodda komple gidebilir o yüzden sağlıklı olan yöntem flash disk'e live olarak çalıştırabileceğiniz bir işletim sistemi kurup onun üzerinden hdd'yi bölmek. Ubuntu indirip live olarak çalıştırabilirsiniz yada Windows için WinPE diye geçen Windows Portable Edition'lar var onlardan birini indirip flash disk'e bootlayıp hdd'yi bölebilirsiniz. Sergei'nin sürümleri iyidir. ( WinPE 10-8 Sergei Strelec » Sergei Strelec - Загрузочные диски ) yada daha basit bir işletim sistemi için flash diske veya cd'ye bluelife bootlayıp oradan da hdd'yi bölebilirsiniz. Bu arada format için flash diski bootlamadan önce HDD'nizin GPT mi MBR mı olduğuna bakıp ona göre kurulum yapmayı unutmayın.
 
Şu an Windows 10 indiriyorum arkadaşlar. USB ye bootlayabilirim. En kolay en kısa şekilde nasıl yapabilirim?
 
@Anil26 attığım ilk mesajı baz alarak kurulumu yapmayı dene. Bir hatayla karşılaşırsan ekran görüntüsü atmayı unutma.

Şu an Windows 10 indiriyorum arkadaşlar. USB ye bootlayabilirim. En kolay en kısa şekilde nasıl yapabilirim?
Disk kalıbı olarak indir. Daha sonra Rufus ile resimdeki şekilde yazdır.
384917
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı