HDD takmak için gereken aparat nereden alınır?

Hocam bende hp pavilion 15cx... modeli var. 256gb ssd var sadece. Kasa içinde hdd için boşluk var ama yuvası yok. Hdd alıp takmak istiyorum ama yuvaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
Sorunuzu tam olarak anlayamadım, eğer kasada yuva var derken 2. SSD yuvası mevcut ama SSD'yi takabileceğiniz çerçeve laptop'un kutusunda bir poşet içerisinde gelmesi lazım, eğer yoksa bunu bilgisayarcılardan temin edebilirsiniz, çünkü bildiğim kadarıyla sadece kasayı sabit tutmak için 2 adet menteşe tarzı şey var, eğer bu kasa yoksa yada bulamazsanız SSD'yi yuvaya takıp Çift taraflı bant veya kağıt yardımı ile sabitleyebilirsiniz.
 
Sorunuzu tam olarak anlayamadım, eğer kasada yuva var derken 2. SSD yuvası mevcut ama SSD'yi takabileceğiniz çerçeve laptopun kutusunda bir poşet içerisinde gelmesi lazım, eğer yoksa bunu bilgisayarcılardan temin edebilirsiniz, çünkü bildiğim kadarıyla sadece kasayı sabit tutmak için 2 adet menteşe tarzı şey var, eğer bu kasa yoksa ya da bulamazsanız SSD'yi yuvaya takıp çift taraflı bant veya kağıt yardımı ile sabitleyebilirsiniz.

Hocam laptopta zaten SSD mevcut. Ben HDD takmak istiyorum onun sabitleyicisi yok ama çift taraflı bantla olur diyosanız benim için sorun çözüldü demektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı