HDD Tavsiyesi

Teşekkürler, dikkate alacağım. Cuma gününe kadar önerilere açığım.

- - - Güncellendi - - -

Aslında ses benim için hiç önemli değil, o yüzden Western Digital Caviar Black Sata 3.0 modelini Vatan Bilgisayardan sipariş ettim. İnşallah bir problem çıkmaz. Herkese önerileri için çok teşekkür ederim.

Bir de bad sectorün aynı diskte partitionlar arası yayıldığını biliyorum ama farklı diskler arasında da yayılabildiğini bilmiyordum. Neyse sağlık olsun.

http://www.vatanbilgisayar.com/Dahi...00rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=44252

Yeni diske verileri aktardım, eski disk için de yazdıklarınızı uygulayacağım. Hepinize çok teşekkür ederim.

Piyasada halen samsung disk varmıdır bilmiyorum fakat markası samsung olsa bile Samsung'un disk üretimini seagate satın aldı diye duydum hatta kodlarına kadar değişti.
KArdeşim Western digital olarak bilmem ama. Eski bir donanımcı olarak şunu beliteyimki seagate bir çok HDD firmasını alarak piyasada 2 kişilik bir rekabet firması haline geldi. Bana kalırsa seagate den şaşma. caviar green dediğin disk 5900 RPM e kadar çalışan diskler ama hiçbir yerde 5900 RPM diye bir şey yazmaz. Yinede tercih senin tabi.

Donanımcı ol olma. Seagate HDD firmalarını satın almış olabilir. Ama bu ne güncellikte ? Şuanda da var mı ? Konu zaten Seagate'nin geçmişi değil. Seagate'in bazı modelleri sesli çalışıyormuş, bu yüzden WD dedim. Aralarında da performans farkı yok. Zaten kendime almıyorum arkadaşa öneri yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…