Çözüldü HDD veya SSD için slot

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TolgaFlashTR

Kilopat
Makaleler
1
HDD veya SSD için bilgisayarda slot olup olmadığını bilgisayarın içini açmadan yazılımsal olarak nasıl öğrenebilirim? Şu anda HDD kullanıyorum ve SSD takabilecek ekstra yerim var mı merak ediyorum, ama internette araştırmama rağmen doğru dürüst bir cevap bulamadım. Sade bir cevap verirseniz sevinirim, hem başka merak edenler de basitçe öğrenebilir.

Çözüm
Bir adet boş M.2 slotu var. PCI-e NVMe SSD'leri destekleyen bir M.2 portu bulunuyor.
Bir adet boş M.2 slotu var. PCI-e NVMe SSD'leri destekleyen bir M.2 portu bulunuyor.
FSC Fujitsu Siemens D2990-A11 GS4 D2990 A11 anakart Intel Soket 1155 DVI VGA Bulk: Amazon.com.tr bu anakartta bulunuyormu peki bu slot yani ssd takabilirmiyim
FSC Fujitsu Siemens D2990-A11 GS4 D2990 A11 anakart Intel Soket 1155 DVI VGA Bulk: Amazon.com.tr

buna ssd takılırmı

Benim laptopun modeli ASUS X409JA BV017T
Bu marka da SSD slotu var mı nasıl öğrenirim? Kasanı açmadan.
Videodaki cihaza sahipseniz, bir adet M2 SSD slotu mevcut gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI Bravo 15 B5DD-208xtr var bende de bir bakabilir misiniz SSD yuvası var mı yok mu yoksa içindeki 512'lik yerine ne alabilirim?
STORAGE CAPABILITY1x M.2 SSD slot (NVMe PCIe Gen3)
Şeklinde gözüküyor
1680271881492.png

Sağ kısma bakarsanız cihazı kaydederseniz teknik destek verileceği yazıyor, en iyisi bir göz atmak: MSI Türkiye

Dosya Ekleri

• rrr.png
    rrr.png
    44,5 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı