HDD vs SSD almak

Laptop galiba cihazın 1 slot olduğuna göre DVD ROM filan varsa orayada HDD takabilirsin.
120 SSD + 1TB HDD, 500 GB HDD en mantıklısı olur.

Dostum anakart resmini veya modelini gönderebilirsen gönder. Benim 14 yıllık bilgisayarda bile daha fazla port var. Tek port SSD deriz.
Tabii. Lenovo Thinkpad Edge E330 Youtube videolarında SSD Upgrade videoları var.
Laptop galiba cihazın 1 slot olduğuna göre DVD ROM filan varsa orayada HDD takabilirsin.
120 SSD + 1TB HDD, 500 GB HDD en mantıklısı olur.
DVD girişi yok.Normal laptop modeli: Lenovo Thinkpad Edge E330

Tabii. Lenovo Thinkpad Edge E330 YouTube videolarında SSD upgrade videoları var.

DVD girişi yok. Normal laptop modeli: Lenovo Thinkpad Edge E330.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam m SATA SSD alıp HDD takabilirsiniz.
(Attığım SSD iyi mi bilmiyorum örnek olarak attım.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@cumali_032 Bak arkadaş atmış. MSATA SSD alıp HDD + SSD kullanabilirsin.

Hocam ilk öncelikle inceledim.Sata ssd okuması yazma hızları baya mükemmel.Hocam sadece m sata ssd alıp bitiyor mu disk birleştirme diye birşey oluyor mu? diskleri tek bir disk yapabiliyor muyuz?

Hocam ilk öncelikle inceledim.Sata ssd okuması yazma hızları baya mükemmel.Hocam sadece m sata ssd alıp bitiyor mu disk birleştirme diye birşey oluyor mu? diskleri tek bir disk yapabiliyor muyuz?
Diskleri tek bir disk yapmayacaksın. 240GB SSD'ye Windowsu, uygulamaları ve oyunları kuracaksın. HDD'yi ise resim, video, çok büyük oyunlar VB. gibi şeyler için depolama olarak kullanacaksın.

Hocam ilk öncelikle inceledim. SATA SSD okuması yazma hızları bayağı mükemmel. Hocam sadece m SATA SSD alıp bitiyor mu disk birleştirme diye bir şey oluyor mu? Diskleri tek bir disk yapabiliyor muyuz?

Hocam diskleri tek disk halinde tanıtmanı tavsiye etmem ve tanıtamazsında, SSD'ye Windows'u kurup en çok kullandığın programları ve oyunları vesaire kuracaksın kalanını HDD'ye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı