HDD Yerine SSD kullanmak

Çok bütçem yok. Işıklı 3, fanlı ve 500W diye alıyorum.

1 dk yakın bazen birazcık daha uzun sürüyor
Bakım ve antivirüs programları onu ölçebiliyor ve ben 10 yıllık HDD kullanmama rağmen çok hızlı açılıyor üstelik işletim sistemini win10 ve 8.1 yapınca resmen PC hiç kapanmıyormuş gibi hissedebiliyorsun yani o yükleme ekranının nasıl olduğunu dahi hatırlamıyorum o kadar hızlı açılıyordu yani başkası görse bu PC'de kesin SSD var zanneder. xD
Bu mesajı 5 saat önce yazmıştım fakat şimdi attım.

Tabii ki kullanabilirsiniz. 480 GB SSD depolama ihtiyacınız yoksa fazlasıyla yeterli olur. O kasayı almayın bu arada. PowerBoost ürünleri kalitesiz oluyor.

SSD kesinlikle tercih edin. Öyle HDD yi SSD hızında falan da kullanamazsınız. Aşırı bir depolama ihtiyacın varsa HDD alabilirsin ancak yoksa kesinlikle SSD al. Ben bu laptopu alırken SSD li versiyonu ile arasında 150 TL vardı. Ne kadar fark yaratabilir ki demiştim HDD li almıştım ama şimdi kuzenimin bilgisayarının hızını görünce pişman oluyorum :D

Bu topladığım sistem iyimi yani ?

Ya arkadaşlar bunu ucuz sistemle ne alaksı var güel kardeşim sen Bilgisayarın jilet gibi hızlı sabun gibi kaygan olmasını istiyormusun hız konusunda o zaman alıcaksın google chrome 5 sn de girmek var tıkladığında sen daha komut vermeden istediğin yere aktarması var anlatabildim mi zaten adam oyun için toplamamıştır ki pc yi oynasa bile gözü yukarda değildir hız için SSD lazım bende hata yaptım ssd almadım sonra ssd takınca kafama tüküreyim dedim inşallah anlatmak istediğimi anlatmışımdır.

Ya arkadaşlar bunu ucuz sistemle ne alaksı var güel kardeşim sen Bilgisayarın jilet gibi hızlı sabun gibi kaygan olmasını istiyormusun hız konusunda o zaman alıcaksın google chrome 5 sn de girmek var tıkladığında sen daha komut vermeden istediğin yere aktarması var anlatabildim mi zaten adam oyun için toplamamıştır ki pc yi oynasa bile gözü yukarda değildir hız için SSD lazım bende hata yaptım ssd almadım sonra ssd takınca kafama tüküreyim dedim inşallah anlatmak istediğimi anlatmışımdır.
Benim pc deki oyun açılması uzun sürebiliyor örneğin pubg mobılde harita yuklemesi 1dk sürdüğü bile olmuştur

Windows 7 kullanıyorum PC hiç 40 saniyenin üstünde yüklenmedi.

Benim pc deki oyun açılması uzun sürebiliyor örneğin pubg mobılde harita yuklemesi 1dk sürdüğü bile olmuştur

Kardeşim oynadığın oyun onnliane oyun normal diğer ağlarıda bekliyorsun onda GTA 5'i SSD ve Hard disk ile arasındaki yükleme farklarına bir bak istersen inanılmaz Hard disk oyunun yüklemesini 2 dakika yaparken SSD 40 saniyede açıyor açılışta.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı