- Makaleler
- 1
Kasa ve içindeki PSU PowerBoost daha düzgün markalara yönel.
Çok bütçem yok ışıklı 3 fanlı ve 500w diye öyle.Kasa ve içindeki PSU PowerBoost daha düzgün markalara yönel.
Çok bütçem yok. Işıklı 3, fanlı ve 500W diye alıyorum.
Bakım ve antivirüs programları onu ölçebiliyor ve ben 10 yıllık HDD kullanmama rağmen çok hızlı açılıyor üstelik işletim sistemini win10 ve 8.1 yapınca resmen PC hiç kapanmıyormuş gibi hissedebiliyorsun yani o yükleme ekranının nasıl olduğunu dahi hatırlamıyorum o kadar hızlı açılıyordu yani başkası görse bu PC'de kesin SSD var zanneder. xD1 dk yakın bazen birazcık daha uzun sürüyor
Bu topladığım sistem iyimi yani ?
Benim pc deki oyun açılması uzun sürebiliyor örneğin pubg mobılde harita yuklemesi 1dk sürdüğü bile olmuşturYa arkadaşlar bunu ucuz sistemle ne alaksı var güel kardeşim sen Bilgisayarın jilet gibi hızlı sabun gibi kaygan olmasını istiyormusun hız konusunda o zaman alıcaksın google chrome 5 sn de girmek var tıkladığında sen daha komut vermeden istediğin yere aktarması var anlatabildim mi zaten adam oyun için toplamamıştır ki pc yi oynasa bile gözü yukarda değildir hız için SSD lazım bende hata yaptım ssd almadım sonra ssd takınca kafama tüküreyim dedim inşallah anlatmak istediğimi anlatmışımdır.
Windows 7 kullanıyorum PC hiç 40 saniyenin üstünde yüklenmedi.Ya arkadaşlar bunu ucuz sistemle ne alaksı var güel kardeşim sen Bilgisayarın jilet gibi hızlı sabun gibi kaygan olmasını istiyormusun hız konusunda o zaman alıcaksın google chrome 5 sn de girmek var tıkladığında sen daha komut vermeden istediğin yere aktarması var anlatabildim mi zaten adam oyun için toplamamıştır ki pc yi oynasa bile gözü yukarda değildir hız için SSD lazım bende hata yaptım ssd almadım sonra ssd takınca kafama tüküreyim dedim inşallah anlatmak istediğimi anlatmışımdır.
Benim pc deki oyun açılması uzun sürebiliyor örneğin pubg mobılde harita yuklemesi 1dk sürdüğü bile olmuştur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.