HDD'deki MB nedir, ne ise yarar?

@Samotne Ciasteczka WD kadar kötü bir HDD markası yok. Arkadaşım aldı bozuk çıktı. Ben aldım bad sectorlü çıktı. Seagate Barracuda aldım 5 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir bad sector yok.
Tam öyle denemez. Şans işi. Cidden şans işi. Aralarında kalite farkı olduğunu sanmıyorum. Üretimde hata olmuştur bozuk çıkar. Başkası alır, 10 yıl kullanır.
@Samotne Ciasteczka WD kadar kötü bir HDD markası yok. Arkadaşım aldı bozuk çıktı. Ben aldım bad sectorlü çıktı. Seagate Barracuda aldım 5 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir bad sector yok.
Peki yardım ettiler mi bozuk çıkınca?

Hocam bulursanız Toshiba yada WD alın geçin. Seagate diskimi 2 yıldır kullanıyorum bad sektor var. Toshiba diskim 6 yılını doldurmak üzere ilk alındığı gibi neredeyse.
Ekşi Sözlük'te baktığımda, 9 sayfanın 9'unda Seagate yerden yere vurulmuş. Resmen Seagate'i linç etmişler.
@Murat5038 @24099 siz ne düşünüyorsunuz?

Seagate performans açısından cidden güzel. Fakat çabuk bozuluyorlar.
WD disk almayı düşünüyorum. Konu kilitlenmezse, aldığımda tekrar yazacağım ne düşündüğümü.

Bir şey daha soracağım, bilgisayardaki programların ve oyunların geç açılması, her oyunda FPS Drop HDD yüzünden değil mi?
WD Green kötü. Diğerleri iyi olabilir belki. Seagate Barracuda beni üzmedi. Seagate HDD konusunda öncülerden bu arada. İlkler hep Seagate'den çıkıyor. Dandik marka değil yani.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı