HDD'den SSD'ye nasıl geçiş yapılır?

volkankaragoz

Centipat
Herkese merhabalar,
Dell marka laptop kullanıyorum. Markasına karar veremediğim 240 GB 250-400 ₺ arası bütçeyle bir SSD almak istiyorum. HDD'yi söküp atıcam ve yerine SSD takacağım. Yani HDD kullanılmayacak. Öncelikle Windows 10u sıfırdan kuracağım klonlama yapılmayacak. Sonrasında ise bazı oynadığım oyunlar ve kullandığım programlar var bunları aynen bozulmadan SSD'ye aktarmak istiyorum. Baştan sona kadar ne yapmam gerekir bu konuda çok bir bilgim yok yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar Steam üzerinde kurulu ise yedekleme yapabilirsin. Sistem kurulumu sırasında HDD biçimlendirme. Kurulum bitince Steam yedeklerinden geri yüklersiniz.
Steam oyunlarım konusunda pek bi takıntım yok, şimdi HDD söküp yerine SSDyi taktım bilgisayar nasıl başlayacak ve ben bu sıfır SSD ile açılan laptopa nasıl windows 10 yükleyeceğim benim asıl sorunum bu sonrasında ise HDDyi bi usb kablo yöntemiyle bilgisayara takıp istediğim dosya ve klasörleri SSD'ye aktarabilir miyim bunun cevabını arıyorum üstad.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı