HDD'nin disk ömrü bitmiş olabilir mi?

AntiLas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 500GB bir HDD diskim var bir de 128 GB SSD var 128 GB SSD içine Windows 10 kurulu
HDD diskimde ise oyunlar var. Son bir haftadır tüm oyunlarda pingim ara sıra tavan yapıyor ve oynanmaz hale geliyor ( normalde pingim stabildir).

CS oynarken ise bir uyarı ile attı ve bu link açıldı https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/1A06-BC6C-B2EA-1FD2
Linkte denilenleri yaptım ama sonuç vermedi. Bir iki programdan test yaptım. Sizce sorunlu mu diskim?

Screenshot_2.png

SS1.png

Sizce diskte sorun mu var?

Ping ile HDD'nin bağlantısı yok. HDD'lerde disk sağlığı nasıl ölçülüyor bilmiyorum ama zaman geçtikçe hızın azalması yanlış bir şey gibi geldi, daha bilgili birisi daha iyi yorum yapabilir o konuda.

Arkadaşlar, 500GB bir HDD diskim var bir de 128 GB SSD var 128 GB SSD içine Windows 10 kurulu.
HDD diskimde ise oyunlar var. Son bir haftadır tüm oyunlarda pingim ara sıra tavan yapıyor ve oynanmaz hale geliyor ( normalde pingim stabildir).

CS oynarken ise bir uyarı ile attı ve bu link açıldı https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/1A06-BC6C-B2EA-1FD2
Linkte denilenleri yaptım ama sonuç vermedi. Bir iki programdan test yaptım. Sizce sorunlu mu diskim?

Eki Görüntüle 1513897

Eki Görüntüle 1513895

Sizce diskte sorun mu var?

CS dosyalarını doğrulayın.

Ramlar yepyeni. İşlemcide sorun yok ekran kartında sorun yok sadece hdd diskim eski aklıma o geliyor sorun yaratabilecek
Ping ile HDD'nin bağlantısı yok. HDD'lerde disk sağlığı nasıl ölçülüyor bilmiyorum ama zaman geçtikçe hızın azalması yanlış bir şey gibi geldi, daha bilgili birisi daha iyi yorum yapabilir o konuda.

Ping ile HDD bağlantısını kuramadım ben. Oyun dosyalarını kontrol edin. Eksik varsa yükleyin. Düzelmezse silip yeniden yüklemenizi tavsiye ederim.
Hocam tek sorun 1 oyunda değil tüm oyunlarda aynı sıkıntı var bende bir alakası olduğunu düşünmüyorum ama aklıma da başka bir şey gelmedi . Heralde hhd den diye düşündüm.

Hocam sildim yükledim ssd ye yine ping var neden olabilir?

Son düzenleme:
Hocam tek sorun 1 oyunda değil tüm oyunlarda aynı sıkıntı var bende bir alakası olduğunu düşünmüyorum ama aklıma da başka bir şey gelmedi. Herhalde HDD'den diye düşündüm.

Hocam sildim yükledim SSD'ye yine ping var neden olabilir?

Arkadaşların da dediği gibi hocam ping ile SSD ya da hard diskin bir bağlantısı olmaz internet kablolarına modeme bakın ya da internet sağlayıcınızı arayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı