Çözüldü HDMI ile bağlantılı monitör gidip geliyor

• Konuyu başlatan Nahz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 32.044
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nahz

Kilopat
Monitörde HDMI ile görüntü alıyorum. Fakat oyunda ekran gidip geliyor. Geçen DisplayPort bağlıyken aynı sorunu yaşadım, sonra DisplayPort'u söküp HDMI ile bağlantı yaptım sorun olmadı. Bu seferde HDMI ile aynı sorunu yaşıyorum. Oyundan çıktım gidip gelme sorunu durdu.

Sistem:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
  • Ekran Kartı: RX590 Nitro+
  • RAM: 16 GB 3000MHz
  • Monitör: Casper M.2758QP

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mehmet Emre Boşça teşekkür ederim. FreeSync'yi kapattığımda sorunum düzeldi. Ekranda gelip gitme olmuyor artık. Çok sağ ol kardeşim.
Recep Baltaş Sapphire sevmiyor o anlaşıyor ama bakın burda ASUS TUF RX 5700XT kullanan biri de aynı sorunu yaşıyor.

Ona da cevap yazdım, gönlünüz rahat olsun...

Monitör de Casper imiş. Evime sokmam.

Ona da cevap yazdım, gönlünüz rahat olsun...

Monitör de Casper imiş. Evime sokmam.
Bilginiz ve tecrübeniz için sordum, gönlümün rahatlaması için sormadım sadece aynı sorunu Asus ekran kartı alan da yaşamış. RX 5700 almayı düşünüyordum bunları görünce kötü düşünmeye başladım.

Bizdeki kartlarda sorun olmalı. Alabilirsiniz ama aldıktan sonra sıkı testlere sokun.
MSI Mech modelini düşünüyordum onda da MSI termal padleri küçük koyarak ya da hiç koymayarak içine etmiş. Asus kartlar çok pahalı geriye Sapphire kalıyor benim için alırsam konu açarım nasıl testler yapmam gerekli vs. teşekkürler.

Mehmet Emre Boşça teşekkür ederim. FreeSync'yi kapattığımda sorunum düzeldi. Ekranda gelip gitme olmuyor artık. Çok sağ ol kardeşim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı