Hocam bende zaten var kablo hem HDMI kablosu var hemde DVI kablosuda sizce hangisini kullanayım. Bana HDMI daha rqhat gibi geliyor takması, çıkarması kolay. DVI gibi vidalama yapmıyon.HDMI kablolar hem görüntü hem de sesi iletmesine rağmen öbür kablolar sadece görüntü iletir. Kalitesinde farklar %1 gibi bir rakamdır. HDMI almanız yararınızadır.
Hocam bu arada bi bilginiz var mı ? HDMI ses dısında ethernetide iletir diyolar nasıl iletiyor.İki kişi hdmi kullanın diyor yani hdmi kullanın.
Öyle bir şey duymadım benimde bildiğim ses ve görüntüyü ileten bir kablo olduğu.Hocam bu arada bi bilginiz var mı ? HDMI ses dısında ethernetide iletir diyolar nasıl iletiyor.
Bende biyerde görmüştüm her HDMI kablosu değilde destekleyen HDMI kabloları Ethernet ide destekliyormuş.Öyle bir şey duymadım benimde bildiğim ses ve görüntüyü ileten bir kablo olduğu.
Görüntü aldığın kablodan uçmasını bekleme. İmkansız internet iletimi. (Monitör internet mi veriyor sence?)Hocam bu arada bi bilginiz var mı ? HDMI ses dısında ethernetide iletir diyolar nasıl iletiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.