HDMI vs DVI Farkı

Bende biyerde görmüştüm her HDMI kablosu değilde destekleyen HDMI kabloları Ethernet ide destekliyormuş.
Evet öyle bir olay var ama onlar PlayStationlarda olur o da zaten PlayStation 'a bagladiginiz interneti TV ye ayrica baglayip Internet kablosu cekmesiniz HDMI kablosu iletir ama bu olay PC'lerde olmaz.

Hocam size göre DVI ile HDMI nin farkı var mı ? Aslında şöyle birşey vae HDMI kablosu benim ekran kartımin HDMI girişi sag kenarda olduğu için kasada kapatıyo kenarda kaldığı için oyuzden zor takılıyor, ekran kartıni slota taktıktan sonra ayar yapmak gerekiyor. DVI girişi ortada olduğu için çok rahat takılıyor ama ondada sevmediğim yanı vidalı olması, vidasını sıkıyon.

Hocam size göre DVI ile HDMI nin farkı var mı ? Aslında şöyle birşey vae HDMI kablosu benim ekran kartımin HDMI girişi sag kenarda olduğu için kasada kapatıyo kenarda kaldığı için oyuzden zor takılıyor, ekran kartıni slota taktıktan sonra ayar yapmak gerekiyor. DVI girişi ortada olduğu için çok rahat takılıyor ama ondada sevmediğim yanı vidalı olması, vidasını sıkıyon.
Hangisi kolayına geliyorsa onu tak herhangi bir görüntü farkı yok ama illa bir seçim yapacaksak HDMİ öneririm.:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı