Hearts Of İron 4 Kasma ve Donma Sorunu

• Konuyu başlatan BLU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 9.258

BLU

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar arkadaşlar HİO4 ün 1.4.2 sürümünü kullanıyorum, oyunda 1941'e kadar her şey normal gidiyor ama 1942 ve sonrası adeta matrix filmindeki slow motion gibi ilerliyor oyun aynı şey millenium down mod içinde geçerli ülke topraklarım büyüdükçe oyun kare kare ilerliyor. Ekran kartı sürücüm güncel, oyunun tüm ayarlarını sonuna kadar kıssam bile 1 FPS artmıyor, oyunun hedef kısmının sonuna -OpenGL yazdım yine bir şey değişmedi, İşlemci önceliğini yüksek ve gerçek zamanlı da yaptım yine bir şey değişmedi, bu arada oyun ekran kartımın %40-50'sini ancak kullanıyor işlemcimin ise %15-20'sini sanırım oyunda çok ciddi bir optimizasyon sorunu var. Bu kasmaları tamamen ortadan kaldırmasa da azaltmanın yolu var mı?

Öncelikle selamlar arkadaşlar HİO4 ün 1.4.2 sürümünü kullanıyorum, oyunda 1941'e kadar her şey normal gidiyor ama 1942 ve sonrası adeta matrix filmindeki slow motion gibi ilerliyor oyun aynı şey millenium down mod içinde geçerli ülke topraklarım büyüdükçe oyun kare kare ilerliyor. Ekran kartı sürücüm güncel, oyunun tüm ayarlarını sonuna kadar kıssam bile 1 FPS artmıyor, oyunun hedef kısmının sonuna -OpenGL yazdım yine bir şey değişmedi, İşlemci önceliğini yüksek ve gerçek zamanlı da yaptım yine bir şey değişmedi, bu arada oyun ekran kartımın %40-50'sini ancak kullanıyor işlemcimin ise %15-20'sini sanırım oyunda çok ciddi bir optimizasyon sorunu var. Bu kasmaları tamamen ortadan kaldırmasa da azaltmanın yolu var mı?
Malesef aynı sıkıntı bende de var. Tek çare oyunun güncellenmesi bizden kaynaklı değil.

Çözümünü buldun mu peki? Bende de aynı sorun devam ediyor.

Bu sorun sanırım çözülmüyor çünkü ben böyle devam edince GeForce Now'dan denedim yine aynı hatta zamanı ilerletirsen 20-30 FPS'ye düşüyor zamanı durdurunca 60 FPS zor görüyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı