Hearts of Iron IV başarım kazanamama sorunu

Finnegann

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2019
Mesajlar
274
Yer
Raccoon City
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
40 saate yakın oynama sürem var, hilesiz hileli, modlu modsuz her türlü oynadım, ama bir türlü başarım kazanamıyorum. Nedeni nedir, yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
 
Mod açık giriyorsanız ondan kaynaklanabilir. Başarım için en az normal zorlukta, Ironman modunda açmak, 1936da başlamak ve modsuz olmak zorunda. Sürüm farklılığıda olabilir ama en son ihtimal.
 
Mod açık giriyorsanız ondan kaynaklanabilir. Başarım için en az normal zorlukta, Iron Man modunda açmak, 1936'da başlamak ve modsuz olmak zorunda. Sürüm farklılığıda olabilir ama en son ihtimal.

Teşekkür ederim, peki ülkenin ideolojisi etkiliyor mu? Örneğin tarafsız ülke olarak yapmaya çalışırsam başarımları.
 
Teşekkür ederim, peki ülkenin ideolojisi etkiliyor mu? Örneğin tarafsız ülke olarak yapmaya çalışırsam başarımları.
Asla etkilemez. Ama tarafsız ülkeyle başarım yapmanız çok zordur. Çoğu başarım için savaşmak şart. Bazı başarımlarda ise ideolojiyi değiştirip bir hedef yapmanız istenir. O zaman değiştirebilirsiniz mesela ama tarafsızla hiçbirşey elde edemessiniz. Mutlaka bir tarafta yer almanızda fayda var.
 

Dosya Ekleri

  • hoi.PNG
    hoi.PNG
    49,4 KB · Görüntüleme: 558
Asla etkilemez. Ama tarafsız ülkeyle başarım yapmanız çok zordur. Çoğu başarım için savaşmak şart. Bazı başarımlarda ise ideolojiyi değiştirip bir hedef yapmanız istenir. O zaman değiştirebilirsiniz mesela ama tarafsızla hiçbir şey elde edemessiniz. Mutlaka bir tarafta yer almanızda fayda var.

Çok teşekkür ederim :).
 
Bende hala olmuyor 210 saat oynanmam var ve 0 başarımım var yukarıda ne dendiyse yaptım gene de olmadı yardımcı olur musunuz.
 

Dosya Ekleri

  • 2020-12-16_LI.jpg
    2020-12-16_LI.jpg
    137,6 KB · Görüntüleme: 540

Geri
Yukarı