XİRA Profesyonel Işıklı Gamer Oyuncu Mouse Mousepad Kaymaz Hassasiyet Kontrollü Gaming Pro yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu aynı tip fareyi kullanıyor balık ETL'i oldugu için elleri de biraz tombul o yüzden mantıklı mouse arıyorum. Ben tam aksine zayıf ve kücük avuclu oldugum için Razer'ın mini modellerinden birini kullanıyorum, o yüzden bilemiyorum hangisi uygun.
Deathadder fare çok büyük. Ablanın ellerinin o kadar büyük olma ihtimali yok. Steelseries Prime en mantıklı tercih. Lakin tipi fazla sade. Razer almayın kronik sorunlu zaten.
Hocam bende Razer kullandıgım için kullanışlıgını biliyorum aynı tipinin mini versiyonunu kullanıyorum DeathAdder V2 Mini var bende bu da onun büyük hali.
DeathAdder fare çok büyük. Ablanın ellerinin o kadar büyük olma ihtimali yok. SteelSeries Prime en mantıklı tercih. Lakin tipi fazla sade. Razer almayın kronik sorunlu zaten.
Bu modelin kronik ne sorunu var bilmediğimden soruyorum. Üstelik yukarıda halihazırda kullandıgı fareyi bırakmıştım o Razer'dan büyüktür emini ya da aynıdır ablamın eli tam oluyor ona.