Hediye için bütçe dostu mouse önerisi

Hocam bende Razer kullandıgım için kullanışlıgını biliyorum aynı tipinin mini versiyonunu kullanıyorum DeathAdder V2 Mini var bende bu da onun büyük hali.

Bu modelin kronik ne sorunu var bilmediğimden soruyorum.
Kafana göre dostum bence pembe renk mouse al.

Kafana göre dostum bence pembe renk mouse al.

Bende öyle düşündüm kulaklıgı pembe ama piyasada pembe güzel bir mouse bulamadım öneriniz var mı? Mümkünse 600TL civarlarını geçmeyecek şekilde.

Tüm tuşları sıkıntılı. 2 yıl kullanıp sıkıntı yaşamayan da var, 1 ay içinde tamamen bozulanda. Tamamen canlı bomba.
Razer Cobra da olabilir o da güzel.

Tavsiyen için teşekkür ederim bilmiyordum bende V2 mini modeli var 3.yıl oluyor hiçbir sıkıntısı çıkmadı.

Bende öyle düşündüm kulaklıgı pembe ama piyasada pembe güzel bir mouse bulamadım öneriniz var mı? Mümkünse 600TL civarlarını geçmeyecek şekilde.

Tavsiyen için teşekkür ederim bilmiyordum bende V2 mini modeli var 3.yıl oluyor hiçbir sıkıntısı çıkmadı.

Ablanız e-spor oyunları oynamıyor ise bence rastgele Logitech ofis faresi alabilirsiniz pembe.

V2 mini Essential'den daha iyi bir fare zaten.

Ablanız e-spor oyunları oynamıyor ise bence rastgele Logitech ofis faresi alabilirsiniz pembe.

Oyun oynuyor hocam erkek arkadaşıyla bilgisayar oyunları oynuyor sıklıkla. Oyuncu mouse arıyorum.

Paraya kıyıp bunumu alsam diyorum? Gloriusun kalitesini herkes biliyordur hiç kullanmadım ama kaliteli marka oldugunu biliyorum.

ne diyorsunuz hocam diğer seçeneklere göre daha iyimidir? @510095 @KafadanKontak

@3522

@MiniRayss02

Oyun oynuyor hocam erkek arkadaşıyla bilgisayar oyunları oynuyor sıklıkla. Oyuncu mouse arıyorum.

Paraya kıyıp bunumu alsam diyorum? Gloriusun kalitesini herkes biliyordur hiç kullanmadım ama kaliteli marka oldugunu biliyorum.

ne diyorsunuz hocam diğer seçeneklere göre daha iyimidir? @510095 @KafadanKontak

@3522

@MiniRayss02
Glorious un o modeli çok güzel bence kıyın paraya, bayılacaktır.

Ne diyorsunuz hocam diğer seçeneklere göre daha iyi midir? @510095 @KafadanKontak

@3522

@MiniRayss02

Görünüşü güzel sadece o farenin. Onun dışında Prime çok daha iyi bir mouse. Fiyatına değmez model o. Sırf pembe olacak diye kötü fare almayın bence.

Görünüşü güzel sadece o farenin. Onun dışında Prime çok daha iyi bir mouse. Fiyatına değmez model o. Sırf pembe olacak diye kötü fare almayın bence.

Teknik açılardan mı iyi hocam yoksa kullanım olarak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı