Hediye için bütçe dostu mouse önerisi

Benim için en büyük öncelik el kavraması hocam hangisi ergonomik ve ortalama el için uygun?

Ablanız nasıl tutuyor fareyi biliyor musunuz?

1707308951230.png

Prime tam ablanıza göre uygun. Sağ el değil mi?

Aynen hocam sağ el. O zaman gidip bugün vatandan alayım zaman kaybetmeden vatan da 700TL teknosadada varmış ama mağazada var mı bilmiyorum sitesinde hata veriyor varsa orada 650TL internet fiyatıyla aynı. Sizce vatandan almam daha mantıklı mıdır? 50TL için.

Aynen hocam sağ el. O zaman gidip bugün vatandan alayım zaman kaybetmeden vatan da 700TL teknosadada varmış ama mağazada var mı bilmiyorum sitesinde hata veriyor varsa orada 650TL internet fiyatıyla aynı. Sizce vatandan almam daha mantıklı mıdır? 50TL için.

Mağazadan alacağım derseniz mantıklı.

Mağazadan alacağım derseniz mantıklı.

Zaman kaybetmek istemem. Öylesi daha mantıklı o zaman ben kaçar alışveriş merkezine görüşmek üzere hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. :)

Güncelleme: Ablama SteelSeries Prime fareyi aldım ve yarım saat önce verdim çok sevindi. Haliyle çağ atlamış gibi oldu tıklama tuşu normal mouselara göre takır takı değil daha sessiz çoğu insan sevmeyebilir ama ablam sevdi bir de kablosu çıkıyormuş başta Bluetooth sandık ama değilmiş boşa ümitlendik tabii çünkü ne pil ne de Bluetooth tuşu var ssdjfhsdhf. Mouse tıklama ömrü 100milyon çok yüksek bir sayı benimki bile 70milyon çoğu mouse 20-30milyon. Şiddetle öneririm (not: Erkek arkadaşı kıskandı 😂)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı