PIN'i ben koydum. Hesap Maili ve şifresi Babamın üstüne adam COD oynamak için kendi üzerine hesap açtıHesaba babanın söylediği pini koymuştun.
Hesabına tekrardan nasıl erişim sağlayacaksın bence bunu düşün.
PIN'i ben koydum. Hesap Maili ve şifresi Babamın üstüne adam COD oynamak için kendi üzerine hesap açtıHesaba babanın söylediği pini koymuştun.
Hesabına tekrardan nasıl erişim sağlayacaksın bence bunu düşün.
Sen bilirsin istediğini yap. Ama benim tavsiyem paradan yana.Hadi alsın nasılda vuruyorum çekici kapağını açıp.
Eeee 2-3 hafta sonra mesaj atarlar nerde ps diye.Arkadaşlar ben elime 1 kere geçireyim PlayStationu Bir daha almasının mümkünatı yok zaten.
Çok iyi bir taktik lazım. 1 ay ben 1 ay sen pek işleyecek gibi değilde. Oynadığım oyunu bitireyim geri teslim ederim daha mantıklı. Gelsin tartışalım alamaz Playstationu.
Kadın şuanda çalışmıyor. Antalyadayız sadece yazları meslek oluyor bu yaz da çalışamadı. Ben 5 ay acıdım hiç bir şey demedim. Asıl sorunu tekrar anlatayım annem geldi 30 dakika önce filan konusunu açmamışlar tartışma olmasın diye. neyse Playstation görmüş televizyonlukta üstündede 2 tane kol. Onlarda Playstation 3'de vardı onu odada tutuyorlardı. "BENİM" PlayStation ve üstünde 2 adet kol ve benden kol istemeleri Allah Allah araba yarışı demek.?Sen bilirsin istediğini yap. Ama benim tavsiyem paradan yana.
Hadi AtsınEeee 2-3 hafta sonra mesaj atarlar nerde ps diye.
Hocam pek dikkat etmedimde yanlış hatırlamıyorsam içinde 860 GBlik alan vardı (yani o civarlarda).Çekici vuracağınıza Hdd ve PSU araklamak daha mantıklı. (İroni)
Eğer vaktiniz varsa alın koyun masaya, araklayın parçaları anakart vs. sonrasında da içine kum torbası yada ağırlık koyun ki anlaşılmasısn.Hadi Atsın. Gelsin eve Çekici vururum kapağını açıp. Bende yanarım o da.
Hocam pek dikkat etmedimde yanlış hatırlamıyorsam içinde 860 GBlik alan vardı (yani o civarlarda).
Play Stationu Hızlı sallarsam HDD bozulacağını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.