Arkadaşlar ben elime 1 kere geçireyim PlayStationu Bir daha almasının mümkünatı yok zaten.
Çok iyi bir taktik lazım. 1 ay ben 1 ay sen pek işleyecek gibi değilde. Oynadığım oyunu bitireyim geri teslim ederim daha mantıklı. Gelsin tartışalım alamaz Playstationu .
Arkadaşlar ben elime 1 kere geçireyim PlayStationu Bir daha almasının mümkünatı yok zaten.
Çok iyi bir taktik lazım. 1 ay ben 1 ay sen pek işleyecek gibi değilde. Oynadığım oyunu bitireyim geri teslim ederim daha mantıklı. Gelsin tartışalım alamaz Playstationu .
Kadın şuanda çalışmıyor. Antalyadayız sadece yazları meslek oluyor bu yaz da çalışamadı. Ben 5 ay acıdım hiç bir şey demedim. Asıl sorunu tekrar anlatayım annem geldi 30 dakika önce filan konusunu açmamışlar tartışma olmasın diye. neyse Playstation görmüş televizyonlukta üstündede 2 tane kol. Onlarda Playstation 3'de vardı onu odada tutuyorlardı. "BENİM" PlayStation ve üstünde 2 adet kol ve benden kol istemeleri Allah Allah araba yarışı demek.?
Hocam pek dikkat etmedimde yanlış hatırlamıyorsam içinde 860 GBlik alan vardı (yani o civarlarda).
Play Stationu Hızlı sallarsam HDD bozulacağını düşünüyorum.
PSN Hesabınızın şifresini degiştirin. PS4 Yaptırdıgınız paranın daha fazlasını isteyin,Kolları vermeyin bu kadar basit.. Ayrıca bu kadar olayı büyütüp yorum beklemeyin.
Hitachi 160GB 2.5" 5400RPM Sata Notebook Sabit Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hadi Atsın . Gelsin eve Çekici vururum kapağını açıp. Bende yanarım o da.
Hocam pek dikkat etmedimde yanlış hatırlamıyorsam içinde 860 GBlik alan vardı (yani o civarlarda).
Play Stationu Hızlı sallarsam HDD bozulacağını düşünüyorum.