Helixsun Hyper Beast mouse pad inceleme

Herkese merhaba, birkaç aydır kullandığım helixsun Hyper Beast muosepad incelemesi ile karşınızdayım. Telefon kameram çok iyi olmadığı için çok fazla görsel koyamadım kusura bakmayın.
Ben ürünü aldığımda ya 120 ya 130 liraydı şimdi 160 lira olmuş.
Ürünü sipariş verdiğimde kargoyu biraz geç verdiler üssünede Aras Kargo transferi biraz değişik yaptı banamı denk geldi yoksa hepmi öyle yapıyorlar bilmiyorum normalde diğer kargo firmaları kargom Adana'ya ulaştıktan sonra yaşadığım yere gönderirken. Aras Kargo Adana'dan iskenduruna geçti oradan buraya gönderdi biraz garipsedim ama sağ sağlim kargom elime geçti.
Paketleme konusunda bir şey beklemeyin pıt pıt naylona sarıp göndermişler.
Gelelim ürüne maosepedi kullanmaya başladığımdan beri masaya güzel bir hava kattı. Mousepad masaya çok güzel tutunuyor biraz uğraştım kaydıramadım masadan.
Baskı kalitesi olarak da gayet tatmin etti kenarları çift dikiş herhangi bir sökük vs olmadı eski 40 liralık maospedden geçince farkı hissettim.
Rekabetçi FPS oyunları oynerken ise herhangi bir sıkıntı yaşamadık ben oynamıyorum kardeşim gayet memnunum şu anlık.(Kullandığım mause razer abbysuss lite)
Resimler.

Son düzenleme:

Almayı düşünüyorum hocam memnun musunuz eğer hala kullanıyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…