İnceleme Klasse Markt Sakura 90x40 mouse pad

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere az önce elime ulaşmış mouse pad olan Klasse Markt Sakura 90x40 mouse padi inceleyeceğim.

Ürünü @Van Der Linde arkadaşım hediye etti, teşekkür ederim kendisine :D Hepsiburada'da 170 TL'ye satılıyor. Hoşuna gidenler oradan alabilir.

Mouse pad hakkında konuşalım o halde.

Öncelikle mouse pad ilk geldiğinde kesinlikle havalanmaya bırakın, çünkü inanılmaz derecede kokuyor. Muhtemelen 1-2 gün düzgün bir havalandırmayla geçer ama aldığınız gibi direkt kullanmanızı önermem.

Baskı kalitesi ortalamanın üstünde ama Tiger Longteng kalitesi beklemeyin.

Yapısı speede oldukça yakın. Önceki mouse pad modelim olan QP Prism'e göre çok daha kaygan kesinlikle. Longteng gibi control-speed karışımı da olduğunu düşünmüyorum. 100 gram mouse pad bile yağ gibi kayıyor çünkü.

Paketleme;

1670940356003.png

Görseller;

IMG_20221213_164512.jpg

IMG_20221213_164812.jpg

Kayma performansı;

Mouse:
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed (AA pil ile kullanıyorum, ağırlığı AA pil ile 104 gram.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mouse pad zaten anca bu kadar incelenebilir :D Hoşunuza gittiyse satın alabilirsiniz, beni oldukça memnun etti. Dediğim gibi, tek sorunu ilk geldiğinde aşırı kokması. Havalandırmaya bırakırsanız bir sorun kalmaz. Bu koku sorunu bu ürüne has değil, pek çok mouse pad ilk geldiğinde koku yapar. SteelSeries QCK bile kokuyordu yani, Klasse Markt'ın suçu değil.

İyi sosyaller.

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere az önce elime ulaşmış mouse pad olan Klasse Markt Sakura 90x40 mouse padi inceleyeceğim.

Ürünü @Van Der Linde arkadaşım hediye etti, teşekkür ederim kendisine :D Hepsiburada'da 170 TL'ye satılıyor. Hoşuna gidenler oradan alabilir.

Mouse pad hakkında konuşalım o halde.

Öncelikle mouse pad ilk geldiğinde kesinlikle havalanmaya bırakın, çünkü inanılmaz derecede kokuyor. Muhtemelen 1-2 gün düzgün bir havalandırmayla geçer ama aldığınız gibi direkt kullanmanızı önermem.

Baskı kalitesi ortalamanın üstünde ama Tiger Longteng kalitesi beklemeyin.

Yapısı speede oldukça yakın. Önceki mouse pad modelim olan QP Prism'e göre çok daha kaygan kesinlikle. Longteng gibi control-speed karışımı da olduğunu düşünmüyorum. 100 gram mouse pad bile yağ gibi kayıyor çünkü.

Paketleme;

Eki Görüntüle 1601656

Görseller;

Eki Görüntüle 1601649
Eki Görüntüle 1601650

Kayma performansı;

Mouse:
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed (AA pil ile kullanıyorum, ağırlığı AA pil ile 104 gram.)

Mouse pad zaten anca bu kadar incelenebilir :D Hoşunuza gittiyse satın alabilirsiniz, beni oldukça memnun etti. Dediğim gibi, tek sorunu ilk geldiğinde aşırı kokması. Havalandırmaya bırakırsanız bir sorun kalmaz. Bu koku sorunu bu ürüne has değil, pek çok mouse pad ilk geldiğinde koku yapar. SteelSeries QCK bile kokuyordu yani, Klasse Markt'ın suçu değil.

İyi sosyaller.

Çok estetik duruyor bir tane alasım geldi. 😅

Beyaz mouse ve beyaz klavye almayı düşündüğümde ben de Ukiyo-E alacaktım ancak sonradan beyazdan vazgeçince Sakura'yı aldım. Attığınız mouse pad ile bu mouse pad muhtemelen aynıdır, sadece desen farkı vardır. Bence alabilirsiniz. 170 liraya bedava bunlar. Aynı paraya daha kalitesizlerini satıyorlar.

Kesinlikle, Xrades bir marka vardı aynı fiyata resmen yazıcıdan basılmış kalitede ürünler satıyordu.

Siyah TH66 için aldım ben de.

Kesinlikle, Xrades bir marka vardı aynı fiyata resmen yazıcıdan basılmış kalitede ürünler satıyordu.

Siyah TH66 için aldım ben de.
Bundan bir önceki mouse padim de QP Prism 80x30 idi. Cartayı çekti 1-1.5 yılda :D Çok naifler vallahi. Sadece mouse sürterek bile hemen aşınıyorlar. Bakalım, bunun sonu iyi olur umarım. Gerçi o mouse padin hibe olmasında benim de suçum var biraz, skatezleri erimiş bir mouse ile kullanmıştım 😅

Bundan bir önceki mouse padim de qp Prism 80x30 idi. Cartayı çekti 1-1.5 yılda :D çok naifler vallahi. Sadece mouse sürterek bile hemen aşınıyorlar. Bakalım, bunun sonu iyi olur umarım. Gerçi o mouse padin hibe olmasında benim de suçum var biraz, skatezleri erimiş bir mouse ile kullanmıştım 😅

7 aydır benim iğne söküp kaldırdığım ufak IP'ler harici bir sorunu yok hala taş gibi. Hunharca kullanmama rağmen hala bastısı 10 numara 5 yıldız.

@BerkayZ87 fiyatına göre oldukça kaliteli buldum. Dokusu ve baskısı güzel, dikişlerinde ya da köşelerinde deforme yok. Fare biraz yavaş kayıyor ama çok dert değil.

Eki Görüntüle 1603423
Hayırlı olsun, güzel görünüyor.

Bu arada mouse için isterseniz beyaz skatez alabilirsiniz, kayma performansını çok daha fazla arttırır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı