Hem download hem upload hızı yüksek ISS önerisi

Öncelikle Netspeed'de upload hızı pakette söylenenin 2 katı kadar oluyor online eğitimden dolayı herhalde. Bize 3 Mbps demişlerdi mesela ama bizimki 6 Mbps şuan.

Yaklaşık bir aydır Netpeed kullanıyoruz. Hatta bir buçuk ay önce ben de şu konuyu açmıştım:

Biz online eğitim için bağlattık. 2 laptop 3 telefon bağlanıyor internete. Şuana kadar bir sorun çıkmadı. Eylül ayında ayın ortalarında bağlattığımız için 29₺ falan ödedik. Ama bundan sonra 35 Mbps'ye 76₺ ödeyeceğiz. Eğer 100 Gb'den az kullanırsak 63₺ ama biz şimdiden 100 Gb'yi aştığımız için 76₺ ödeyeceğiz.

Son olarak A2P3S9 referans kodunu kullanarak 1 yıl boyunca faturanıza her ay 5₺ indirim yaptırabilirsiniz. Kodu müşteri hizmetlerine söylemeniz yeterli olacaktır.

Superonline fiber var ise diğerlerini unut. Upload yönünde şu an en iyi firma yaygın olan superonlinedır. TürkNet yapa var ise santrale yakınsan onunda seçebilirsin. Superonline yüksek upload kampanyaları.

Superonline fiberi var ise ciddi söylüyorum. Türk Telekom MH hizmetlerinin çakmasına sahip NetSpeed'e geçme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı