VDSL ile yüksek upload hızı sağlayan ISS önerisi

EosUranos

Hectopat
Konu başlığında belirttiğim üzere bina ve yakınımda fiber sağlayıcı yok ama santral 8-10 metre kadar uzağımda. Modem üzerinde hattımın max desteklediği değerler; upload 10-11 Mbps'e kadar, download (Değişkenlik gösteriyor) 20-33 Mbps arasında.

Ben Vodafone 24 Mbps internetini kullanmaktaydım (VDSL olarak 3 Mbps upload veriyorlar). Daha fazlası için ne kadar talepte de bulunsam sonuç yok. Ayrıca oturduğum mevkide upload hızı talebinde benim dışında talepte bulanacak bir kişi dahi yoktur.
Buna rağmen herhangi bir olumlu dönüş alamadım.

Taahhüt dolduğunda daha iyi upload veren bir sağlayıcıya geçebilirim. Ara sıra kendi çapımda yayın açıyorum. 3 Mbps upload ile 2000 bitrate üstünü veremiyorum. 2000'de bile ping yapıyor maalesef. 5 Mbps upload veren sağlayıcı var mıdır? (35 Mbps download desteklemiyor tam olarak bir ara kullanıyordum kopmalar oluyor o yüzden 24 Mbps en verimlisi bana. 24 Mbps'te en iyi upload veren şirket lazım.)

Superonline 2 Mbps yazıyor sitesinde. Turknet 35 ve üzeri alırsanız maksimum alabileceğiniz upload hızı diyor, ortada konuşmuslar net bir bilgi yok.
Turk Telekom da 3 veriyor diye biliyorum.

Esnetme yapan veya daha iyisini alan tavsiyede bulanacak herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet'e bir bakın derim. Esnek paketler vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Turkcell Superbox'a bakabilirsiniz severek takip ettiğim bir yayıncı geçen günlerde onu aldı ve şuan gayet güzel yayın yapıyor.

Turkcell Superbox'a bakabilirsiniz severek takip ettiğim bir yayıncı geçen günlerde onu aldı ve şuan gayet güzel yayın yapıyor.
Turkcell superboxta rekabetçi oyunalarda ping çok yüksek. Bende kullanıyorum limitsiz olanı, baz istasyonu evin dibinde, 65 metre mesafede ve akşamları 19:00 ile gece 02:30 arası baz istasyonunun yoğun olması nedeniyle download hızı yarı yarıya, upload hızı ise 40 mbitten 5 mbite düşüyor. Ama gündüzleri çok iyi. Gündüz 280 mbit download, 46 mbit upload görüyorum ve istersen yayında bitrateyi 30000 bitrate ver, banamsın demiyor. Akşamları maalesef kötü. Ama online rekabetçi oyunlar için pubg, cs go vs için tavsiye etmiyorum. Ama istediğiniz her yere götürebiliyorsunuz.

Turkcell superboxta rekabetçi oyunalarda ping çok yüksek. Bende kullanıyorum limitsiz olanı, baz istasyonu evin dibinde, 65 metre mesafede ve akşamları 19:00 ile gece 02:30 arası baz istasyonunun yoğun olması nedeniyle download hızı yarı yarıya, upload hızı ise 40 mbitten 5 mbite düşüyor. Ama gündüzleri çok iyi. Gündüz 280 mbit download, 46 mbit upload görüyorum ve istersen yayında bitrateyi 30000 bitrate ver, banamsın demiyor. Akşamları maalesef kötü. Ama online rekabetçi oyunlar için pubg, cs go vs için tavsiye etmiyorum. Ama istediğiniz her yere götürebiliyorsunuz.
Özellikleri iyi ama benim o kadar para ayıracak durumum yok 80-130 tl aralığında 5 mb upload alabileceğim olsa yeterli olur (ama taşınabilir olması sınırsız olması gerçekten güzel ilerde alınabilir )

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı