Hem iş hem oyun için Bluetooth klavye önerisi

Bütçe
1500-2000

aet_95

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller, 1500-2000 TL aralığında, iş ve oyunda beni üzmeyecek kablosuz bir klavye arıyorum. Bu fiyat aralığında Logitech G213 dikkatimi çekti. Bu klavye alınır mı? Eğer alınmazsa önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba iyi Sosyaller, 1500-2000 TL aralığında, iş ve oyunda beni üzmeyecek kablosuz bir klavye arıyorum. Bu fiyat aralığında Logitech G213 dikkatimi çekti. Bu klavye alınır mı? Eğer alınmazsa önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

G213 alınmaz, tam klavye zorunluluğu var mı?
@egemebb gel logitech farem burayada.

G213 alınmaz, tam klavye zorunluluğu var mı?
@egemebb gel Logitech farem burayada.

Yani yazma bakımından rahat ve oyun oynarken hissiyatı iyi olan, fiyat performans ürünü bir klavye arıyorum.

B
Başka önerileriniz var mı bunun haricinde?

Son düzenleme:
Yani yazma bakımından rahat ve oyun oynarken hissiyatı iyi olan, fiyat performans ürünü bir klavye arıyorum.

B

Başka önerileriniz var mı bu benim bütçemi aşıyor.

Hocam maalesef benim genel olarak kalitesini bildiğim klavyeler bu civarda SteelSeries TKL bakılabilir belki pek iyi değil ama bakabilirsiniz bence 500TL ekleyip benim attığım model en mantıklı karar olacaktır uzun vadede.

Hocam klavye kalitelidir ama benim gözüme pek hoş gelmedi. Şunun için ne dersiniz?
Razer Ornata V3 - Düşük Profilli Oyun Klavyesi

Membran alacaksanız buna göz atın bence SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları Razer Ornata fena değil ama ben arkadaşımda denediğimde pek hoşuma gitmemişti Apex 3 denedim bayağı zevkli kullanması tabii kişisel zevk biraz daha hem masada daha az yer kaplıyor hem tam %60 klavye degil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı