Hem kilo verip hem de kas yapmak

helowxzaika

Decapat
Daha fazla  
Abiler beni bu durumdan kurtarın. Yaşım 14 boyum 172 kilom 91 aşırı kiloluyum kıyafetler üzerimde çok kötü duruyor. Yedikçe yiyesim geliyor. Son 1.5 haftadır diyetteyim. Gün içinde kalorilere dikkat ederek yemek yiyorum. 1000 kalori açığım var ama bu vereceğim kiloların bir yandan kas olmasını istiyorum. Benim yaşıtımdaki erkeklerin çok iyi vücutları var bende yapabilir miyim? Bu konu hakkında uzman kişiler bana yardım edebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle vücut yapmak öyle bir kaç ayla olan bir şey değildir. Özellikle geçmişten gelen altyapın yok ise sabredip yıllarını vermen lazım, soruna gelecek olursam kilo verirken bir miktarda kas yapabilirsin ama bu çok az miktarda olacaktır ve sadece ilk aylar için geçerlidir. Yani işin özeti spor yaparak azda olsa vücudunu şekillendirirken kilo vereceksin, kilolarından kurtulduktan sonra da kas istiyorsan onun için bir plan uygularsın.

Hem kilo verip hem kas yapman çok olası bir durum sadece spora başladığın ilk zamanlar çok çok az miktarda olacak bir şey. Kas yapmak için önce güzel bir diyet ile yağları yakıp ondan sonra bulk dediğim büyüme dönemine girip yavaş yavaş temiz şekilde kilo alarak yapabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı