Hem oyun oynanan hem de mining yapılan RTX 2080 8 GB kart kaç sene çalışır?

szoboszlaii

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba RTX 2080 8 GB bir ekran kartı almak istiyorum, bu ekran kartı ile hem oyun oynayıp, hem de eğlence amaçlı mining yapmak istiyorum, sizce kartın ömrü ne kadar olur?

Eğlence amaçlı mining ilk defa duydum. Kartın ömrü mutlaka azalacaktır ama belli bir süre yapmanızdan kısa vadede sorun olmaz.

Bu işlemler sırasında hangi sıcaklık değerlerine ulaşıyor? Ve miningi 7/24 mü yapıyorsunuz yoksa kısıtlı sürede mi?

Merhaba RTX 2080 8 GB bir ekran kartı almak istiyorum, bu ekran kartı ile hem oyun oynayıp, hem de eğlence amaçlı mining yapmak istiyorum, sizce kartın ömrü ne kadar olur?

Full mining yapılan kartların ömrü çoğunlukla 3 yıl oluyor seninkide 4-5 yıl gider tahminim.

Bu konuda çok fazla yanlış anlaşılma var. Ekran kartınız 3-4 sene içerisinde öylece ölüp bütün oyunlarda 5 fps vermeye başlamayacak. Çoğunlukla 3-4 senenin sonunda sistemin genel kaybına ufak bir rakam daha eklenir o kadar. Sistem genel kaybı 4-10 fps ise 15-20 fps oluyor. Hepsi bu. Onun dışında ömrü şu kadar oluyor, bu kadar oluyor diyenlere takılmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı