İkisini bir arada yapabilecek bir adaptör var mı yoksa illa ayrı ayrı mı almak lazım?

İkisi beraber olan var mı bilmiyorum ama kendim Ugreen 5.0 BT kullanıyorum öneririm.İkisini bir arada yapabilecek bir adaptör var mı yoksa illa ayrı ayrı mı almak lazım?
Genelde ayrı ayrı satılıyor. Bluetooth adaptörü olarak bunu alın derim.

TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 318,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İkisi bir arada olursa çok iyi olur.
İkisini bir arada yapabilecek bir adaptör var mı yoksa illa ayrı ayrı mı almak lazım?
Çok aradım hocam benim anakartımda da hem BT hem Wi-Fi özelliği yok. Ayrı ayrı alma kararı aldım en sonunda.
Peki Bluetooth adaptörünü DS3'e bağlasam bir sorun olur mu? Başka aygıt bağlayamama gibi veya kontrolcünün PS3'e daha bağlanmaması gibi?
Bilemiyorum fakat yüksek ihtimal destekler. Ben xbox gamepad ile oynuyorum.Peki Bluetooth adaptörünü DS3'e bağlasam bir sorun olur mu? Başka aygıt bağlayamama gibi veya kontrolcünün PS3'e daha bağlanmaması gibi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.