Hem yayın için hem de RX580'e uyumlu işlemci tavsiyesi

Neden APU sistem toplamış ki adamlar RX 580 varken?

O fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi işlemci 5600X.

Hocam dediğim gibi adamlar biraz bilgisiz :D
3700, ya da 5600X olabilir.
5600 daha iyi olur oyun için.

Tamam hocam çok teşekkür ederim.

Hocam, 3700X alabilirsiniz. 8/16 bir işlemci.

Yeterli olacaktır 5600X için. Ama O.C önermem. Zaten stok soğutucu anca yetiyor. Bütçeniz olduğunda güzel bir hava soğutucu da takarsınız.

Evet hocam o.c olayı bir de işlemcinin ömründen yiyormuş diye duydum ama tam olarak emin değilim, bütçem yettiğinde de dediğiniz gibi soğutucu takarım, teşekkür ederim.

Yeterli olacaktır 5600x için. Ama O.C önermem. Zaten stok soğutucu anca yetiyor. Bütçeniz olduğunda güzel bir hava soğutucu da takarsınız.
Wraith Stealth çıkıyormuş 5600X'te normal OC yapmadan da ısınır o kart bence, arkadaş yayın yapıyor.

Yok rander da yapacağım:

Wraith Stealth çıkıyormuş 5600X'te normal OC yapmadan da ısınır o kart bence, arkadaş yayın yapıyor.
O artık kasa hava akışına kalmış. Ama çok bir problem olacağını sanmıyorum.
Evet hocam o.c olayı bir de işlemcinin ömründen yiyormuş diye duydum ama tam olarak emin değilim, bütçem yettiğinde de dediğiniz gibi soğutucu takarım, teşekkür ederim.
Düzgün soğutulursa bir sıkıntı olmaz. Fakat o anakarta denemeyin.

O artık kasa hava akışına kalmış. Ama çok bir problem olacağını sanmıyorum.

Düzgün soğutulursa bir sıkıntı olmaz. Fakat o anakarta denemeyin.
Kullandıkları Wraith Stealth ta ilk çıkan 1000 serisi işlemcilerde kullandıkları bir ürün. Bence kesinlikle değişsin. Wraith Prism olsa tamam derdim ama Stealth ile o işlemciye zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı