Düzgün ve kaliteli OC ömürden yemez.
O artık kasa hava akışına kalmış. Ama çok bir problem olacağını sanmıyorum.
Düzgün soğutulursa bir sıkıntı olmaz. Fakat o anakarta denemeyin.
Yok rander da yapacağım:![]()
AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yani siz karar verin. Oyunda 5600x eziyor fakat rander da 3700x ezebiliyor.Anladım hocam teşekkürler,
Tamamdır hocam teşekkür ederim,
Evet render ile de biraz işim var![]()
Oynadığınız oyun nedir? İşlemciden yayını vermek PC'yi çok zorlar.
Yani siz karar verin. Oyunda 5600X eziyor fakat rander da 3700X ezebiliyor.
Bütçeni 150 TL geçiyor ama kafan rahat eder.Valorant, GTA 5, CS:GO, Cyberpunk 2077 ve de bu tarz oyunlar.
Bence 5600X al, üzerine de kaliteli hava soğutucusu al.Evet render ile de biraz işim var![]()
O soğutucu ile OC yapma.Anladım hocam teşekkürler.
Bütçeni 150 TL geçiyor ama kafan rahat eder.
![]()
AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu özelliklerini incele, 1.208,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence 5600X al, üzerine de kaliteli hava soğutucusu al.
![]()
![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3000TL altı olması lazımdı.
O soğutucu ile OC yapma.
Başka soğutucu da olabilir. Aklıma şimdilik bu geldi.
O zaman yukarıda atılan 5600X + Arctic Freezer 34 kullanın, kafanız rahat etsin.Yani evet hocam dediğiniz gibi 5600X daha iyi olur benim için ve bütçeyi biraz aşsa da pek sıkıntı olmaz, hocam OC konusuna gelecek olursak şu anlık pek OC yapmayı düşünmüyorum yani siz daha bilgilisinizdir OC yapma dediğinize göre.
Tamam o zaman hocam. İleriye dönük işlemci zaten. İlerdede RTX 3060 falan alırsınız. İşlemci değişmenize gerek bile kalmaz. Birde iyi bir soğutucu tadından yenmez.Valorant, GTA 5, CS:GO, Cyberpunk 2077 ve de bu tarz oyunlar.
Hocam render da yapıyorum ama o kadar ağır renderlar yapamıyorum 5600X oyun içinse benim için daha iyi olabilir diye düşünüyorum,
O zaman yukarıda atılan 5600X + Arctic Freezer 34 kullanın, kafanız rahat etsin.
OC konusunda stok işlemci soğutucusuyla yapma yani. Isınır ve verimsiz olur. İyi soğutucu ile düşünülebilir.
Tamam o zaman hocam. İleriye dönük işlemci zaten. İlerdede RTX 3060 falan alırsınız. İşlemci değişmenize gerek bile kalmaz. Bir de iyi bir soğutucu tadından yenmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.