Hem yayın için hem de RX580'e uyumlu işlemci tavsiyesi

Düzgün ve kaliteli OC ömürden yemez.

Anladım hocam teşekkürler,

O artık kasa hava akışına kalmış. Ama çok bir problem olacağını sanmıyorum.

Düzgün soğutulursa bir sıkıntı olmaz. Fakat o anakarta denemeyin.

Tamamdır hocam teşekkür ederim,

Yok rander da yapacağım:

Evet render ile de biraz işim var :D

Oynadığınız oyun nedir? İşlemciden yayını vermek PC'yi çok zorlar.

Valorant, GTA 5, CS:GO, Cyberpunk 2077 ve de bu tarz oyunlar.
Yani siz karar verin. Oyunda 5600X eziyor fakat rander da 3700X ezebiliyor.

Hocam render da yapıyorum ama o kadar ağır renderlar yapamıyorum 5600X oyun içinse benim için daha iyi olabilir diye düşünüyorum,

Bütçeni 150 TL geçiyor ama kafan rahat eder.

Edit: Snowman T6 Ultra sanırsam daha iyi kullanan arkadaşlara bir sormanı tavsiye ederim.

Evet render ile de biraz işim var :D
Bence 5600X al, üzerine de kaliteli hava soğutucusu al.

3000TL altı olması lazımdı.
Anladım hocam teşekkürler.
O soğutucu ile OC yapma.

Başka soğutucu da olabilir. Aklıma şimdilik bu geldi.

Bütçeni 150 TL geçiyor ama kafan rahat eder.

Evet hocam o işlemci ile dediğiniz gibi biraz fazla para koysamda kafam rahat edebilir,

Bence 5600X al, üzerine de kaliteli hava soğutucusu al.

3000TL altı olması lazımdı.

O soğutucu ile OC yapma.

Başka soğutucu da olabilir. Aklıma şimdilik bu geldi.

Yani evet hocam dediğiniz gibi 5600X daha iyi olur benim için ve bütçeyi biraz aşsa da pek sıkıntı olmaz, hocam OC konusuna gelecek olursak şu anlık pek OC yapmayı düşünmüyorum yani siz daha bilgilisinizdir OC yapma dediğinize göre.

Yani evet hocam dediğiniz gibi 5600X daha iyi olur benim için ve bütçeyi biraz aşsa da pek sıkıntı olmaz, hocam OC konusuna gelecek olursak şu anlık pek OC yapmayı düşünmüyorum yani siz daha bilgilisinizdir OC yapma dediğinize göre.
O zaman yukarıda atılan 5600X + Arctic Freezer 34 kullanın, kafanız rahat etsin.

OC konusunda stok işlemci soğutucusuyla yapma yani. Isınır ve verimsiz olur. İyi soğutucu ile düşünülebilir.

Hocam render da yapıyorum ama o kadar ağır renderlar yapamıyorum 5600X oyun içinse benim için daha iyi olabilir diye düşünüyorum,
Tamam o zaman hocam. İleriye dönük işlemci zaten. İlerdede RTX 3060 falan alırsınız. İşlemci değişmenize gerek bile kalmaz. Birde iyi bir soğutucu tadından yenmez.

O zaman yukarıda atılan 5600X + Arctic Freezer 34 kullanın, kafanız rahat etsin.

OC konusunda stok işlemci soğutucusuyla yapma yani. Isınır ve verimsiz olur. İyi soğutucu ile düşünülebilir.

Tamam o zaman hocam. İleriye dönük işlemci zaten. İlerdede RTX 3060 falan alırsınız. İşlemci değişmenize gerek bile kalmaz. Bir de iyi bir soğutucu tadından yenmez.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bilgi ve tavsiyeleriniz için :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı