Hep birlikte dertleşelim

Daha yaşım çok küçük, şükürler olsun ailem, ben ve çevremdeki sevdiklerim sağlıklı, huzurlu ve mutlu. Ülkenin şu anki halinde gecinebildigimiz ve mutlu olduğumuz için gerçekten çok sevinçliyim. Bayram benim için el öpmek ve harçlık toplamak, sonrasında ise topladığım harçlıkları harcamak ile geçecek. Ailem, ben ve sevdiklerim güzel bir şekilde gecinebiliyoruz ancak ülkenin diğer geçinemeyen kısmı için çok üzgün ve bütün bu ülkedeki bütün bu sorunlara rağmen hala hiçbir şeyin farkına varamayan cahil kesim için ise çok sinirliyim. Gelecekte bu ülkenin ve benim neler yaşayacağımı çok merak ediyorum sadece.
 
Vallahi ülkeden çıkabilme planları içerisindeyim kurunun yanında yaşda yanar misali yanıyoruz şu anda bizde maalesef bir genç olarak pahalılık en çok da bizi vuruyor nasıl bir döneme denk geldiysem gelmez olaydım diyorum ben gencim ama ihtiyarım iyi geceler...
 
"Verseler dünyaları değişme bu cennet vatanı." arkadaşlar atalarımız bu toprakları 1001 derde rağmen almış ve bu ülkeyi bizler değiştireceğiz 2 tane "ayyaş"a ülkemizi teslim etmeyiz elbet güzel günler gelecektir ve bu başımızdakiler defolup gidecektir. Sevgisizlik, yalnızlık, geçim sıkıntısı, mutsuzluk çoğu gençlerde var ve bende de var. Napalım arkadaşlar seven insana denk gelmiyoruz yapacak bir şey yok. Şu zamanın aşkıda aşk değil ya da kimse ile olamadığım için böyle düşünüyorum. "Eski aşklar kalmadı paran varsa aşkı tat."
 
Hayatın neyi güzelki Türk gençi için.
Mesela benim neredeyse ciddi bir hastalığım var ama bir Allah'ın kuluda bana neyim olduğumu söylemiyor (doktorlar dahil)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı