Hepsiburada, 2 El Ekran Kartı Göndermesi

• Konuyu başlatan Iron
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 15.362
Size tavsiyem mahkemeye verin. Ayrıca sosyal medyada sesinizi olabildiğince duyurmaya çalışın. Rezilliklerini her yere yayın ki ondan sonra onlar size ulaşır. Yetkili kişilere ulaşmaya çalışın.
@Hepsiburada
Arada buralara uğrasan fena olmaz. İndirimlerde satılan ürünlerin altından hep bir şey çıkıyor. Bunu biraz düşünün.

Sizinde hatanız var yalnız kargoyu hemen açmalısınız böyle durumlarda ki kargocuya tutanak tutturup böyle sorunlar yaşamayın. Hepsiburada üzerinden 50+ alışveriş yaptım ve hiçbirinde şu ana kadar sorun yaşamadım ayrıca.
Her kargoda seri numarası ve ya darbe için kontrol edilmeli ayrıca eğer ki kartınızın seri numarası uyuşmuyorsa da garanti dışına düşmüş ve ya garantisi çoktan başlamış bir cihaz kullanacaksınız.
Arkadaşa hatalısınız diyorsunuz da hangimiz kutu üzerindeki seri no ile kart üzerindeki seri no karşılaştırdık bugüne kadar? El insaf ya. Arkadaşın kartı sıfır olsa ve iade talebi olmasaydı, seri numaralının uyuşmadığını fark edecek miydi?

Normalde konu açmayacaktım. Ama herkesin bilgisi olsun diye konuyu açtım.
22.11'de Efsane Cuma'dan MSI Armor RX 580 8 GB satın aldım. Ürün eline 30.11 saat 14:53'te ulaştı. İşyerinde olduğum için maalesef kutuyu hemen açmadım. Akşam eve gelince açtım gördüm ki ürün kullanılmış çizikler içinde. Hemen ertesi sabah saat 9'da Aras Kargo'nun kapısına daydandım ve iade için kargoyu verdim. Daha sonra Hepsiburada'dan aradıklarında şok geçirdim. Aradıklarında bana onların bana gönderdiği ürünle benim onlara gönderdiğim ürünün seri numaraları uyuşmuyormuş.

Tabi ilkten anlamadım. Dedikleri biz sana sıfır gönderdik sen onu aldın bize kullandığın ürünü yutturmaya çalıştın tarzı bir cevap geldi. Kutunun üstündeki seri numarası ile ekran kartı üstündeki seri numarası uyuşmadığı için iade reddedildi. Ve bana verilen cevap ürünü size göndereceğiz siz bize bizim sana gönderdiğimiz sıfır ürünü yolla. Halbuki ürünü 8 günde hangi firmadan tedarik ettiyseler onlara sorsalar sorun çözülecek. Hangi firmadan tedarik ettiyseler artık bu kadar rezil bir durum olamaz.

Kart minig amaçlı kullanılmış büyük ihtimal. Resimleri alta ekleyeceğim. Son konuşmada ürünü 3 gün sonra kargolayacaklarmış geri. Ama ürün çalışıyor mu ölü mü yoksa çalışacak 1 ay sonra perte çıkacak garanti yok seri numarası farklıymış. @Hepsiburada kendi rezaletini benim onları dolandırdığımı iddia ederek kapatmaya çalıştı. 1300 TL'si lanet olsun ama yapmadığım halde dolandırıcı durumuna düşürülmek gerçekten insana dokunuyor.

Bunu kim yaptıysa kutu farklı ekran kartı farklı kim bana yolladıysa veya hangi rezalet firmadan tedarik edildiyse Allah bildiği gibi yapsın hakkımıda helal etmiyorum.

Bu dünyada da öbür dünyada da bedelini inşAllah fazlasıyla ödersiniz. Bu konu üzerinden herkese uyarım olsun birdaki @Hepsiburada alışverişinizde dikkatli olun bana oldu size de olmaz diye bir kanun yok.
Eki Görüntüle 349073Eki Görüntüle 349074
Eki Görüntüle 349075Eki Görüntüle 349076
Fanlarda jelatin ya da kartın slota girdiği yerde plastik koruyucular yoktu değil mi?

Fanlarda jelatin ya da kartın slota girdiği yerde plastik koruyucular yoktu değil mi?
Yok onları koymuşlar slotun üstündeki korumayı açınca zaten ciddi oranda cizik vardı pcı expres yuvasında.Sorun da bu zaten ilk söylediklerinde afalladım zaten seri uyuşmuyo ne demek ? İlk defa ekran kartı satın almıyorum.Adamlar resmen bizi dolandırmaya çalışıyosun diyolar.Rica ettim nerden tedarik ettiyseniz onlara sorun ben dedim normal bi ev kullanıcısıyım hani bende aynı karttan başka yok.Ama adamlar anlamıyolar.Bekleyin dediler bi mesaj gelicekmiş bana ona göre yol haritası çizicez. @Hepsiburada

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı