Hepsiburada, 2 El Ekran Kartı Göndermesi

• Konuyu başlatan Iron
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 15.365
@Iron Ekran kartı kutusunda ya da gelen kargodaki bandrollerde ürünle alakalı herhangi bir bilgi yok mu?
Hepsiburada'nın kutusunun üstünde faturayı yapıştırıp yollamışlar ama hangi kör gözlü çalışan fatura üstüne kargo taşıma kağıdını yapıştırdıysa faturanın yarısı kapalıydı.Asıl konu şu ekran kartının kutusunun üstündeki seri no ile ekran kartının arka pcbsinde yapışık olan seri numarasının uyuşmaması.

Hepsiburada'nın kutusunun üstünde faturayı yapıştırıp yollamışlar ama hangi kör gözlü çalışan fatura üstüne kargo taşıma kağıdını yapıştırdıysa faturanın yarısı kapalıydı.Asıl konu şu ekran kartının kutusunun üstündeki seri no ile ekran kartının arka pcbsinde yapışık olan seri numarasının uyuşmaması.
1300 tl deyip geçmeyin az para değil. Tüketici heyetine başvuru yapın eğer yardımcı olmuyorlarsa.

Popüler sözlüklerde de paylaşımı yapın ve tüketici heyetine başvuru önerilerini mutlaka değerlendirin. Geçmiş olsun. :/

Kargo kutusunu açarken kesintisiz bir video almak veya kargocunun müşahadesinde açmak lazım. Geçmiş olsun.
Bi arkadaşa da imzayı attıktan sonra kutuyu açabilirsiniz denmişti, o da teslim almadan iade etti, daha sunuçlanmadı sanırım.

Bende bu mağdurlar arasındayım, ürün kullanılmış, kutusu açık geldi, resimlerini çekip Şikayetvar sitesine ekledim, ürünü iade ettim ve 16 gün oldu bekliyorum.

Yani herşeyi tam da yapsak bi yokuş çıkıyor karşımıza. Olmadı tüketici hakları sürecini bekleyeceğiz. Aylarca uğraşacağız. Kesinlikle uzak durun. Almayın, aldırmayın!

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı