Hepsiburada, 2 El Ekran Kartı Göndermesi

• Konuyu başlatan Iron
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 15.385
Sevgili dostlar Hepsisurda nın bu yönü kötü, Ürünü sipariş veriyorsunuz ve sipariş ödemeniz gerçekleşiyor. Oysa popüler bazı e ticaret sitelerinde sipariş için ödemede onay hakkınız var. Bence bu tür onay hakkınızın olduğu yerden alışveriş yapmak daha mantıklı. Tavsiyem iade işlemi başlatıp göndersin, olmazsa tüketici hakem heyetine başvurunuz.

Son durum @Hepsiburada kadar aşağılık ve rezalet firma daha görmedim. Bugün ürünü geri gönderdiler ve alttaki resimde görünen kağıdı yapıştırmışlar ve ürün benden önce 07.03.18 de başkasına satılmış daha sonra iade almışlar. Bana 22.11.18'de tekrar satmışlar. Şimdi diyolarki sen bize sana 07.11.18'de sattığımız ürünü yolla. Bu nasıl bi aşağılık bi firmadır ki böyle bir şey yapıryolar. Siz siz olun bir daha @Hepsiburada dan içiniz rahat alışveriş yapmayın. Bugün bana yarın size olur.
Not:İlk defa HB'den ekran kartı aldı daha önce almamıştım.

Dosya Ekleri

• E6AE875D-3AA2-4336-A801-1AAC072877A3.jpeg
    E6AE875D-3AA2-4336-A801-1AAC072877A3.jpeg
    393,4 KB · Görüntüleme: 263
Son düzenleyen: Moderatör:
Son durum @Hepsiburada kadar aşağılık ve rezalet firma daha görmedim.Bugün ürünü geri gönderdiler ve alttaki resimde görünen kağıdı yapıştırmışlar ve ürün benden önce 07.03.18 de başkasına satılmış daha sonra iade almışlar.Bana 22.11.18'de tekrar satmışlar.Şimdi diyolarki sen bize sana 07.11.18'de sattığımız ürünü yolla.Bu nasıl bi aşağılık bi firmadır ki böyle bişey yapıyolar.Siz siz olun bidaha @Hepsiburada dan içiniz rahat alışveriş yapmayın.Bugün bana yarın size olur.
Dostum lütfen bu işin peşini bırakma. Farkli yerlersen defalarca ulas twitter,sikayetvar, tüketici haklari vb. Eninde sonunda pes edeceklerdir.

@Hepsiburada ile son 5 dk önce konuştuğumda bana bu ürünü kullacaksınız tarzı kelime kullandı.Onlara dedim ben bu 2.el ürünü kullanak zorundamıyım dedim ve telefondaki adam aynen şu şeklide cevap verdi ''Evet.Bikere reddledilen iade bidaha kabul olmaz'' Elim kolum uzandığı yere kadar Tüketici Hakları,CİMER,Noterden idaanamesine kadar herşeyi yapıcam sizden ricam bu konuyu yayın. @Hepsiburada Dolandırıcıdır.

Son düzenleme:
@Hepsiburada ile son 5 dk önce konuştuğumda bana bu ürünü kullacaksınız tarzı kelime kullandı.Onlara dedim ben bu 2.el ürünü kullanakmıyım dedim ve telefondaki adam aynen şu şeklide cevap verdi ''Evet.Bikere reddledilen iade bidaha kabul olmaz'' Elim kolum uzandığı yere kadar Tüketici Hakları,CİMER,Noterden idaanamesine kadar herşeyi yapıcam sizden ricam bu konuyu yayın. @Hepsiburada Dolandırıcıdır.
Eğerki youtube de görünmek konusunda bir sıkıntı yaşamıyorsan youtube ye video yükle ve başlığına HEPSİBURADA REZALETLERİ HALEN DEVAM EDİYOR!! diyerek başlık koyarsan video etiketlerine de hepsiburada ile alakalı şeyler kullanırsan çözüm işi senin için çok kolaylaşacaktır. Daha önce bir youtuber yapmıştı ve bir kaç gün içerisinde mağduriyet giderilmişti. Şuanki sesini duyurabileceğin sosyal medya YouTube'dur. ( Düzenleme: Videoda mağduriyetini detaylı bir şekilde anlat demeyi unutmuşum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son durum @Hepsiburada kadar aşağılık ve rezalet firma daha görmedim.Bugün ürünü geri gönderdiler ve alttaki resimde görünen kağıdı yapıştırmışlar ve ürün benden önce 07.03.18 de başkasına satılmış daha sonra iade almışlar.Bana 22.11.18'de tekrar satmışlar.Şimdi diyolarki sen bize sana 07.11.18'de sattığımız ürünü yolla.Bu nasıl bi aşağılık bi firmadır ki böyle bişey yapıyolar.Siz siz olun bidaha @Hepsiburada dan içiniz rahat alışveriş yapmayın.Bugün bana yarın size olur.
Not:İlk defa hb den ekran kartı aldı daha önce almamıştım.
Bu nasıl bir utanmazlıktır ya, sonuna kadar hakkını ara.

Kusura bakmayın cevap yazamadım.Alo 175 Tüketici Haklarıyla görüştüm bilgi edindim sağolsun gayet iyi bilgilendirildim.Yarın sabahtan faturam ürünle beraber kaymakamlık binasındaki hakem heyetine başvurumu yapıcam ne gerikiyosa yapıcam.Bu ne olursa olsun yanlarına kalmıyacak.
@Hepsiburada Dolandırıcıdır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı