Hepsiburada, 2 El Ekran Kartı Göndermesi

bir yedine bi' de yazılabiliyor galiba çünkü bir kaç kitapta gördüğümü hatırlıyorum.
Edit:Yanlış Alıntılama

Hiç vakit kaybetme, hemen ver mahkemeye. Ben 15 gündür talep açıyorum, her aradığımda yeni bir talep dosyası açılıyor.

Size tavsiyem mahkemeye verin. Ayrıca sosyal medyada sesinizi olabildiğince duyurmaya çalışın. Rezilliklerini her yere yayın ki ondan sonra onlar size ulaşır. Yetkili kişilere ulaşmaya çalışın.
@Hepsiburada
Arada buralara uğrasan fena olmaz. İndirimlerde satılan ürünlerin altından hep bir şey çıkıyor. Bunu biraz düşünün.

Arkadaşa hatalısınız diyorsunuz da hangimiz kutu üzerindeki seri no ile kart üzerindeki seri no karşılaştırdık bugüne kadar? El insaf ya. Arkadaşın kartı sıfır olsa ve iade talebi olmasaydı, seri numaralının uyuşmadığını fark edecek miydi?

Fanlarda jelatin ya da kartın slota girdiği yerde plastik koruyucular yoktu değil mi?

Fanlarda jelatin ya da kartın slota girdiği yerde plastik koruyucular yoktu değil mi?
Yok onları koymuşlar slotun üstündeki korumayı açınca zaten ciddi oranda cizik vardı pcı expres yuvasında.Sorun da bu zaten ilk söylediklerinde afalladım zaten seri uyuşmuyo ne demek ? İlk defa ekran kartı satın almıyorum.Adamlar resmen bizi dolandırmaya çalışıyosun diyolar.Rica ettim nerden tedarik ettiyseniz onlara sorun ben dedim normal bi ev kullanıcısıyım hani bende aynı karttan başka yok.Ama adamlar anlamıyolar.Bekleyin dediler bi mesaj gelicekmiş bana ona göre yol haritası çizicez. @Hepsiburada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…