Hepsiburada, 2 El Ekran Kartı Göndermesi

• Konuyu başlatan Iron
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 15.397
Bundan sonra Hepsiburada üzerinden bilgisayar bileşeni almam, kos koca firma nasıl olurda böyle bir hata yapar. Sen işçi yerine okul çocuğu mu alıyorsun bilader ayıptır ya !

Kime güvenilir dediysek 1-2 yıl içinde kendini bozuyor, umarım öbür kurumlarda bozulmaz.

Ben inanmakta zorlandım açıkçası. Yıllardır hepsi burada üzerinden alışveriş yaparım ki geçtiğimiz nisan ayında imzadaki sistemi oradan topladım. 5600 TL ödeme yaptım. İndirim zamanlarını bekleyip ihtiyaçlarımı sürekli bu site üzerinden alırım. Ama şöyle bir durum var tabi satıcısı hepsi burada olmayan hiç bir ürünü almıyorum. Muhtemelen siz satıcısı farklı bir işletme olacak şekilde alışveriş yaptınız.

Ben inanmakta zorlandım açıkçası. Yıllardır hepsi burada üzerinden alışveriş yaparım ki geçtiğimiz nisan ayında imzadaki sistemi oradan topladım. 5600 TL ödeme yaptım. İndirim zamanlarını bekleyip ihtiyaçlarımı sürekli bu site üzerinden alırım. Ama şöyle bir durum var tabi satıcısı hepsi burada olmayan hiç bir ürünü almıyorum. Muhtemelen siz satıcısı farklı bir işletme olacak şekilde alışveriş yaptınız.
Hepsiburada'nın Serviste İşlem Görmüş Telefon Satması - Technopat Sosyal

Bu konuyu da ben açmıştım satıcısı Hepsiburada idi. Maalesef Hepsiburada'ya olan güvenim ciddi anlamda sarsıldı.

Suç sizde, ürünü kargodan alırken ve kutuyu açarken videoya çekmeniz gerekiyordu. Hem kanıtınız olur hem de açtığınız davada yeni ürün + para iadesi + yapan kişiye soruşturma açılması imkanına sahip olurdunuz.

Teknolojik ürünlerde her türlü önlemi almak gerekiyor, satıcılar müşteriyi umursamıyor.

@Random.Person Lütfen konuyu tam okuyun kutuyu açarken video çekmiştim zaten. Bunu ne Hepsiburada'da ne de THH kabul etti hiçbir geçerliliği yok.

@lecirabey Konuyu bir okuyun isterseniz satıcı Hepsiburada. Eğer mevzu ordan yaptığımız alışverişlerse, ben 2014'ten beri aktif olarak herşeymi ordan aldım şuan sahip olduğum leptop, topladığım pc, telefonum, annemin telefonu, babamın telefonu gibi. Hepsiburada'dan yatığım alışverişlerin haddi hesabı yok. Onun için burada ki olay yaptığımız alışverişlerin fiyatı ve miktarı değil.

@Random.Person Lütfen konuyu tam okuyun kutuyu açarken video çekmiştim zaten. Bunu ne Hepsiburada'da ne de THH kabul etti hiçbir geçerliliği yok.

@lecirabey Konuyu bir okuyun isterseniz satıcı Hepsiburada. Eğer mevzu ordan yaptığımız alışverişlerse, ben 2014'ten beri aktif olarak herşeymi ordan aldım şuan sahip olduğum leptop, topladığım pc, telefonum, annemin telefonu, babamın telefonu gibi. Hepsiburada'dan yatığım alışverişlerin haddi hesabı yok. Onun için burada ki olay yaptığımız alışverişlerin fiyatı ve miktarı değil.
Yorumları tek tek okumadım eğer yorumlarda belirttiyseniz konuda video çektiğiniz yazmıyor. Kutuyu teslim alırken ve açarken video çekseydiniz detaylı ve net bir şekilde kabul etmek zorundalardı. Bu gibi ürünlerde güvenlik bandı olması gerekiyor ona dikkat etmeliydiniz, Hepsiburada'nın yaptığını doğru bulmuyorum ancak aklınıza gelen her türlü önlemi almayı unutmayın satıcılar haklı olsak bile bizim tarafımızı tutmaz.

iade gelen bir ürünü size göndermiş olabilir mi?
Zira iade edilen her ürün arızalı bozuk yada sıkıntısı olduğu için iade edilmiyor.

O zaman şöyle söyleyeyim attığım resim herhangi bir şey kanıtlamıyor bana göre. Ben yıllardır bu siteyi kullanıyorum ve bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım yakın çevremde de buna benzer sorunlar hiç duymadım. Açtığın konuda bir ekran kartı resmi var bana bunu site gönderdi diyorsun. Video yok. Kendi fikrimi söyledim yani. Sen nasıl memnun kalmadığını söylüyorsan bende aksine bir çok ürünü piyasa fiyatından daha uyguna aldım indirimler sayesinde memnun olduğumu yazdım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı