Hepsiburada, 2 El Ekran Kartı Göndermesi

• Konuyu başlatan Iron
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 15.492
Geçmiş olsun. Son durumu da yazarsanız sevinirim. Çünkü çok ciddi birşey hani iade olayını geçtim red etme nedeninde alenen sizi suçlamışlar. Sonucunu bekliyorum. Umarım hakkınızı fazlasıyla alırsınız.

@Iron Sizin satın alma tarihiniz bellidir. Hem veritabanında vardır hem de kredi kartı ile ödemesini yaptığınız zaman gözükür. Çok rahat paranızı geri alırsınız. Biraz uğraştıracaktır ama sakin kalın.
Yo gayet sakinim müşteri hizmetleriyle gayet sakin konuşuyorum her seferinde geri tepti.Bu seferde kanuni yolları deniyeceğim.Herkese ilgisi için teşşekkür ederim.

Hepsiburada İadeleri Kapatmış
Açtığım konu kilitlendi ne hikmetse. Alamadığım nokta ise bu kadar mağdur olan insan varken neden Technopat yada @Recep Baltaş adı geçen firma ile iletişime geçmiyor. Youtube kanallarında bir video paylaşsalar tarafsız olarak bakalım o zaman @Hepsiburada bu kadar sessiz kalabilecek mi! Ayıptır günahtır. Azıcık edep yahu. Müşteriye dolandırıcı muamelesi nedir ya. Keşke bana yapsalardı da yargıda hesaplaşsaydık.

Dün akşam E-devlet ürezeriden tüketici hakları hakem heyetine başvuru yaptım.Bugünde gidip iyice teyit ettim daha da faydası olması açısından bende 2 evrak istediler onlarıda pazartesi sabahı gidip teslim edicem.Son durum Tüketici hakem heyeti Hb'nin savunmasını istemiş hb'nın savunması beklenmekte şuan ama,aklıma takılan bi nokta var ürün benim elimde şuan tekrar geri gönderiyimmi yoksa tüketici haklarında cevap gelmesini bekliyimmi.Göndersemde ertesi gün geri kargoliyacak hb daha önce bu durumda kalan varsa bi yardımcı olabilirmi ?

Dün akşam E-devlet ürezeriden tüketici hakları hakem heyetine başvuru yaptım.Bugünde gidip iyice teyit ettim daha da faydası olması açısından bende 2 evrak istediler onlarıda pazartesi sabahı gidip teslim edicem.Son durum Tüketici hakem heyeti Hb'nin savunmasını istemiş hb'nın savunması beklenmekte şuan ama,aklıma takılan bi nokta var ürün benim elimde şuan tekrar geri gönderiyimmi yoksa tüketici haklarında cevap gelmesini bekliyimmi.Göndersemde ertesi gün geri kargoliyacak hb daha önce bu durumda kalan varsa bi yardımcı olabilirmi ?
Gönderme. Beni savunma istendi yazıyorken, henüz karara bağlanmamışken Hepsiburada genel müdürlükten aradılar ve kargo kodu verdiler, ücret iadeniz yapılacak dediler. Gönderdim ve şuan iademin yapılmasını bekliyorum.

Gönderme. Beni savunma istendi yazıyorken, henüz karara bağlanmamışken Hepsiburada genel müdürlükten aradılar ve kargo kodu verdiler, ücret iadeniz yapılacak dediler. Gönderdim ve şuan iademin yapılmasını bekliyorum.
Ama benim durum biraz farklı konuda gördündüğü gibi.Değişik bir durum var dolandırıcılıkla şuçlanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı