- Makaleler
- 2
Yo gayet sakinim müşteri hizmetleriyle gayet sakin konuşuyorum her seferinde geri tepti.Bu seferde kanuni yolları deniyeceğim.Herkese ilgisi için teşşekkür ederim.@Iron Sizin satın alma tarihiniz bellidir. Hem veritabanında vardır hem de kredi kartı ile ödemesini yaptığınız zaman gözükür. Çok rahat paranızı geri alırsınız. Biraz uğraştıracaktır ama sakin kalın.
Gönderme. Beni savunma istendi yazıyorken, henüz karara bağlanmamışken Hepsiburada genel müdürlükten aradılar ve kargo kodu verdiler, ücret iadeniz yapılacak dediler. Gönderdim ve şuan iademin yapılmasını bekliyorum.Dün akşam E-devlet ürezeriden tüketici hakları hakem heyetine başvuru yaptım.Bugünde gidip iyice teyit ettim daha da faydası olması açısından bende 2 evrak istediler onlarıda pazartesi sabahı gidip teslim edicem.Son durum Tüketici hakem heyeti Hb'nin savunmasını istemiş hb'nın savunması beklenmekte şuan ama,aklıma takılan bi nokta var ürün benim elimde şuan tekrar geri gönderiyimmi yoksa tüketici haklarında cevap gelmesini bekliyimmi.Göndersemde ertesi gün geri kargoliyacak hb daha önce bu durumda kalan varsa bi yardımcı olabilirmi ?
Ama benim durum biraz farklı konuda gördündüğü gibi.Değişik bir durum var dolandırıcılıkla şuçlanıyorum.Gönderme. Beni savunma istendi yazıyorken, henüz karara bağlanmamışken Hepsiburada genel müdürlükten aradılar ve kargo kodu verdiler, ücret iadeniz yapılacak dediler. Gönderdim ve şuan iademin yapılmasını bekliyorum.
Bence senin için en doğru olanı kararı beklemen. Bir defa iade yapmadıysalar yine yapmayıp geri gönderirler, boşuna uğraşmış olursun.Ama benim durum biraz farklı konuda gördündüğü gibi.Değişik bir durum var dolandırıcılıkla şuçlanıyorum.
Haklısınız beklemekte fayda var.Bence senin için en doğru olanı kararı beklemen. Bir defa iade yapmadıysalar yine yapmayıp geri gönderirler, boşuna uğraşmış olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.