Lordcain
Centipat
Daha fazla
Şimdi burada Hepsiburada'nın fırsatcılığını ve rezilliğini anlatacağım. 26 Haziran'da RAM ve anakart aldım. Anakart ben aldıktan 1 gün sonra herhalde bilmiyorum, 1850TL oldu. Neyse cuma günü elimde olması gerekiyordu ve kargoya vermişler. Cuma günü gelmedi. Herhalde bayram dedim ondandır, baktım 2 günlük gecikme dediler.
Pazartesi oldu bugün baktım kargonuzu göndermedik falan diyorlar. Ya yeniden gönderteceğim ya da iade edip yeni alacağım. Yeniden gönderttim aynı kargoyu, RAM'i ise iade ettirdim.
Baktım anakart da RAM'le iade edilmiş ve parayı geri vereceklermiş .hayır yani 350 TL için mi yapıyorlar bunu yoksa müşteriyle dalga geçmeyi seviyorlar mı? Bir anakart alalım dedik onda da mağdur olduk.
Hepsiburadan almayın, ben mağdur oldum siz olmayın.
Bir de bir yanlışım varsa düzeltin.
Pazartesi oldu bugün baktım kargonuzu göndermedik falan diyorlar. Ya yeniden gönderteceğim ya da iade edip yeni alacağım. Yeniden gönderttim aynı kargoyu, RAM'i ise iade ettirdim.
Baktım anakart da RAM'le iade edilmiş ve parayı geri vereceklermiş .hayır yani 350 TL için mi yapıyorlar bunu yoksa müşteriyle dalga geçmeyi seviyorlar mı? Bir anakart alalım dedik onda da mağdur olduk.
Hepsiburadan almayın, ben mağdur oldum siz olmayın.
Bir de bir yanlışım varsa düzeltin.
Son düzenleyen: Moderatör: