Hepsiburada, Anlaşmalı Kargo Firmalarının 2023 Performans Skorunu Duyurdu

Yurt içi kargonunun %86, MNG'nin %68 aldığı bir liste absürt. Amazon dediğin gibi kolaygelsin ve MNG ile çalışıyor adamlar işini çoğu zaman düzgün yapıyorlar.

Yurtiçi Kargo belki zamanla biraz düzelmiştir ama %86 haydi oradan.

Yurtiçi Kargo Türkiye'nin en hızlı kargosu MNG ne dostum? MNG ile yurtiçi kargoyu kıyaslıyor! Yurtiçi Kargo teslim konusunda ödül almış bir firma.
 
Yurtiçi Kargo Türkiye'nin en hızlı kargosu MNG ne dostum? MNG ile yurtiçi kargoyu kıyaslıyor! Yurtiçi Kargo teslim konusunda ödül almış bir firma.

Kıyaslarım abicim Yurtiçi kargonun yollarını kaç kere aşındırdım sahte "evde yoktunuz" mesajların ötürü. Diğer hiçbir firmanın böyle bir namı yok.

1518805307711.jpg
 
PTT ile yaşadığım sorunu bi' ben bilirim bir Allah...

Bu listenin tarafimca ilk 3 sırasında olması gereken kargo firmaları;
  • Kolay Gelsin.
  • HepsiJet.
  • Yurt içi Kargo (opsiyonel, değişebilir)
Özellikle Kolay Gelsin, çok kaliteli ve işini gerçekten iyi yapan bir firma. Kargo teslimatından tutun, kurye personeline kadar inanilmaz iyi iş yapılıyor. Umarım bozulmamaları temenni ile.
 
Hepsijet en iyisi bugün verdiğin sipariş yarın eline geçme ihtimali var neredeyse haftanın her günü dağıtıma çıkıyorlar.Sendeo kargosunu Allah düşmanımın başına vermesin 1 kez siparişim bu sözde kargo firmasıyla gönderildi ne dediler dersiniz "Sayın müşterimiz kargonuz şubemize ulaşmıştır 3 gün içinde gelip alabilirsiniz" bu nasıl bir açıklama bu nasıl bir kargo şirketi evime kadar getirmeyeceksen kargo şirketi niye oldun.Bunu gönderen satıcı nasıl bunlarla çalışıyor anında hepsi burada müşteri hizmetlerini arayıp satıcı farklı olmasına rağmen iptal ettirip paramı geri aldım satıcıyı da kırmızı listeye aldım paranla rezil ediyor bazı kargo ve satıcılar şipariş verirken dikkatli olun.
 
Son düzenleme:
Kolay gelsin çok açık ara en iyisi. Bu kadar efendi, profesyonel, halden anlayan ekipleri olduğu için kutluyorum. Onca farklı kargo firması aracılığıyla alışveriş yaptım. Eşime hakaret edeni mi ararsın neler neler. Siz siz olun kolay gelsinden şaşmayın.
 
Kolay gelsin benim için en iyisi.
Verdiğim sipariş gece 3.00'da kargoya veriliyor. Sabah 9.30'da ise kargom geliyor. Abartı hızlı. Hepsijet daha yavaş.
 
Kıyaslarım abicim Yurtiçi Kargo'nun yollarını kaç kere aşındırdım sahte "evde yoktunuz" mesajların ötürü. Diğer hiçbir firmanın böyle bir namı yok.

Eki Görüntüle 2122703

Demek ki bölgeye göre değişiyor. Bende MNG'yi İstanbul'un göbeğinde yaşarken 1 hafta beklediğimi biliyorum. UPS kargoda ürünü kaybedip 1 ay sonra teslim etmişti. Ama şu bir gerçektirki şahısların yaşadığı soruna göre ilerlemiyor performans durumu. Genele göre ilerliyor.
 
Yurtiçi Kargo'nun tek sorunu teslimat yapmaması hızlılar ama kargoyu bilerek teslim etmiyorlar şikayet etmesem kargoyu getirmiyorlardı.
 

Geri
Yukarı