Hepsiburada.com değişim için alt model teklif ediyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Firma ücreti iade ediyorum diyebilir müşteri memnuniyetini düşünerek size üst model vermişlerdir.

Şartları iyice gözden geçir. Haklıysan geri adım atma hiç. Maalesef çoğu firma bu konuda çakallık yapıyor. Ben Vatan Bilgisayar ile mahkemenin eşiğinden döndüm onlar geri adım attığı için.

Zaten öyleydi. 2018 Black Friday indirimlerinden almıştım. Aşırı ölü piksel ve ışık sızması olduğu için 1 ay içinde servise göndermiş değişim istemiştim. Gelen monitörde de aynı sorunlar vardı, zaten kutu içinde kıl vs görmüştüm. Kullanıldığı belliydi. İndirimden aldığım için daha fazla uğraşmak istemedim fakat son zamanlarında telefonlarda görülen "AMOLED yanığı" gibi bir sorunla karşılaşınca garantiye gönderdim 2. monitörü de.

Çevremde birçok işinin ehli avukat var. Gerekirse dava da açarım ama en son aşamada.

iade ve değişimlerde üretici ve satıcı için farklı durumlar var
siz arçelik bayisinden ürün alırsanız ayıplı cıkarsa üst model yada iade alırsın
aracı firmadan (hepsiburada gibi) yerden alırsan ürün ayıplı çıkarsa ücret iadesi yada stokta varsa muadilini alırsın. mahkemeye verirsen ücret iadesi alırsın % 90 ihtimalle

Hocam benim indirimden alıp almamla satıcı dışında kimse ilgilenmiyor. Seçimlik haklarımdan değişimi sağlamaları gerekiyor.
Başta iade teklif ettiler ama kanunen itiraz etme hakkımız var diye biliyorum. Mahkeme değişim ile sonuçlandırdı.
Peki hakem heyeti kararı sonuçlanana kadar alt modeli aktif olarak kullanıyor muydunuz?

Hayır arayıp izin istediler para iadesi için kabul etmedik daha sonra yine aradılar alt model için yine kabul etmedik bu sefer tüketici hakem heyetine başvurduk değişimine karar kılındı bir üst modelini almış olduk.

O zaman yolundan şaşma ilk olarak insanca konuşdeki böyle böyle muadilini verin yok derlerse dava aç hak her zaman yerini bulur şimdiden hayırlı olsun.

Detayları paylaşmayı unutma ama.

Bu süreç ne kadar sürdü hocam?

Hakkınızı arayın. Dava açın arkadaşların dediği gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…