Hepsiburada.com siparişin yanlış gelmesi

Daha fazla  
Meslek
Endüstri Mühendisi
23.11.2017 tarihinde kendime indirimlerden yararlanarak hepsiburada.com bilgisayar bileşenlerini almaya karar verdim. Baktım Msi Geforce GTX 1060 3 GB Gaming X model ekran kartı 999.00 TL. Bileşenlere onu da ekleyip siparişimi verdim. 25.11.2017 de diğer bir kaç bileşenle birlikte ekran kartı da kargoya verildi. Bugün 16.00 civarında kargo elime ulaştı ve paketi açtığımda ne mi göreyim ekran kartı yerine almış olduğum SSD'den bir değil iki adet var. Arayıp hemen durumu bildirdim. İlk başta para iadesi dediler ekran kartı için fakat ben ürünü istediğimi söyledim. Bunun üstüne ürünün stokta olup olmadığını sordum fakat müşteri hizmetleri temsilcisi hiçbir şey söylemedi. Bugün tekrar ikinci ve üçüncü arayışımda fazla gelen SSD'yi geri yollamak için kargoya vermem gereken kodu verdiler ve ürün onlara ulaşınca bu konuyu değerlendirip bana ürünümün göndereleceğini söylediler. Yarın sabahtan kargoya gidip SSD'yi yollayacağım. Bakalım neler olacak. Sizce ekran kartını yollayacaklar mı ve yollamazlarsa ne yapmamı önerirsiniz? He birde 23.11.2017'den beri "hazırlanıyor" ibaresiyle bekleyen bir kasa var daha onun gelmesini de bekliyorum. Gerçekten kara cumaymış arkadaşlar. Kanmayacağım bir daha bu sitelere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla dostum keşke kargocunun yanında açsaydın. Gerçi bende açmadan alıyorum da hiç hepsiburada firmasında böyle bir şeye rastlamadım. Kesinlikle üstüne gitmen lazım.

Aynı şekilde 24.11.2017'den beri hazırlanıyor ibaresi ile bekletilen kasa siparişim var benimde. Ürün sayfasında hepsiburada stoklarında görünmüyor kasa. Muhtemelen stoklarında yok ve sipariş onaylanıp hazırlanma aşamasına geçildiği içinde iptal işlemini yapamıyorum. Bakalım neler olacak.

Bir kaç kişinin daha bu sıkıntıyı yaşadığını gördüm. Sanırım fazla siparişi kaldıramadılar. Hepsiburada kurumsal bir şirket. Bu kadar fazla insanı mağdur edeceğini sanmıyorum. Yine de ısrarcı olmakta fayda var. Ben de kara cumada HDD aldım. Bakalım içinden ne çıkacak[emoji4].

Bir kaç kişinin daha bu sıkıntıyı yaşadığını gördüm. Sanırım fazla siparişi kaldıramadılar. Hepsiburada kurumsal bir şirket. Bu kadar fazla insanı mağdur edeceğini sanmıyorum. Yine de ısrarcı olmakta fayda var. Ben de kara cumada HDD aldım. Bakalım içinden ne çıkacak[emoji4].

Aklıma birden Samsung kutusu geldi :) Ve tabii tablet reyiz :D

Banada kara cumada ucuzlattıkları monitörü ayın 24'ünde yollayacağız diyip hala yollamadılar. Bende bugün iptal ettirdim siparişi. Giremeyeceğiniz yükün altına ne gidiyorsunuz. Demekki okadar siparişle uğraşacak kapasitesiniz yok firma olarak. Black Friday sizin neyinize bırakın batılılar yapsın bu işi zaten onlar icat etmiş. Siz gidin Ramazan bayramına özel ucuza şeker falan satın. Kusura bakmayın, okadar sinir ettiler beni.

Aynı şekilde 24.11.2017'den beri hazırlanıyor ibaresi ile bekletilen kasa siparişim var benimde. Ürün sayfasında hepsiburada stoklarında görünmüyor kasa. Muhtemelen stoklarında yok ve sipariş onaylanıp hazırlanma aşamasına geçildiği içinde iptal işlemini yapamıyorum. Bakalım neler olacak.

Müşteri hizmetlerini arayarak sipariş iptal talebinde bulunabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı