Hepsiburada.com'un 1 ayda ürünü gönderememesi

fatih_86

Kilopat
Daha fazla  
24/11/2017 Efsane Cuma indirim kampanyasından sipariş etmiş olduğum 15125691 numaralı ürünler 19/12/2017 tarihi itibarıyla 25 gün geçmesine rağmen halen elime ulaşmamış olup, müşteri hizmetlerini her gün tekmil veren asker gibi ürünlerin durumu hakkında bilgi almak istediğimde papağan gibi aynı şeyleri söyleyip çözüm odaklı bir yardımda bulunamayan beceriksizler topluluğuyla dolu olan çalışanlar durmadan benim gibi müşterileri sallamaktadırlar. Her aradığımda nezaketsiz bir biçimde aynı palavralarla dolu çözüm yöntemleri sunmaktadır. Ben böyle bir firmanın kara propogandasını her platformda yapacağımı buradan yazıyorum.

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten böyle firmalar oldukça Amazon'u takdir ediyorum. RGB led aldım 1 hafta sonra elime ulaştı. Yani Amazon binlerce kilometre uzaktan 1 haftada gönderiyor. Bizimkiler 1 ayda gönderemiyor şaka gibi ya.

Sorununuzla ilgileniyoruz. Kargo departmanına e-mail attık. Sizi anlıyoruz. 24 saat içinde dönüş yapacağız diyorlar ama 24 saat sonra yine ben arıyorum. Hep aynı zırvalıklar.
Sistem toplayacağım ekran kartı ve gelmeyen anakart haricinde herşey tamam ama bunlar ürünü göndermiyorlar.

Gözdağı vermeyi denedin mi? Tüketici haklarına şikayet edeceğini falan söyle, ayıplı hizmete giriyor galiba yaptıkları şey. Böyle birşeyden dava açılıyor mu bilmiyorum ama açılıyorsa tazminat davası aç, para iadesi verseler de kesmeyecek seni biliyorum, bir şekilde kârlı çıkman gerek, 1 ay olmuş ya, aynı şeyi bana yapsalardı depolarına gider, göndermedikleri üründen 2 tane alır çıkardım.

Vallahi kardeşim bizim ülkemizde her şey acayip. Hakem heyetine gittim. Neymiş geri iadede satıcı eğer malı geri almazsa devreye giriyorlarmış. Ben bu gün müşteri hizmetlerini 2 defa aradım şahsi olarak ilgileneceklerini söyleyip yine dönüş yapmadılar.

Aynı olayı bende Mediamarkt ile iPhone SE siparişimde yaşadım. İptalden başka bir çare yok maalesef.

Arkadaşlar Pazar günü itibariyle sonunda ürünler kargoya verildi. Ben bir daha Hepsiburada.com sitesinden alışveriş kesinlikle yapmam.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı