Hepsiburada.com'un 1 ayda ürünü gönderememesi

Hepsiburada, Black Friday'de sağlam çuvalladı.

İndirim yaptığı ürünlere galiba fazla talep oldu bu sebeple ürün yetiştiremedi. İade taleplerinide yanılmıyorsam dikkate almadı, orada ayıp etti. Ama en sonunda ürünleri kargoya verdi.

Hepsiburada Türkiye şartlarına göre standart bir firma. Genelde ürünün satıcısı Hepsiburada olunca sıkıntı olmuyor. Geçen hafta verdiğim sipariş iki güne geldi mesela. Bu ürünler Black Friday'de ki aşırı talep gören ürünler değildi tabi.

Özetle, Hepsiburada Black Friday ile boyundan büyük işe kalkıştı. :)

Bu tip durumlarda önemli düzeyde indirim yoksa siparişi iptal edin. Gecikmeden ötürü siparişi iptal ettiğinizde 10TL hediye puan veriyorlar :)
Yok önemli oranda indirim varsa sabredin arkadaşın yaptığı gibi. Çok talep olunca tedariğinde sıkıntı yaşanabiliyor. 28 gün gecikme değil tabi, 6 günde koca savaşlar başlayıp bitebiliyor.

Bu ülkede böyle durumlar normal. Ya hiç gelmeseydi. 5 Ay önce bileşen aldım, aynı gün kargo olmasına rağmen ertesi güne bırakıyorlar. Şu an nasıl bilmiyorum. Artık ilişiğimi kestim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı