Hepsiburada Güvenilir mi ?

EmreSngr39

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS4 Pro almaya karar verdim fakat Vatan'da 1900 TL Hepsiburada'da
1700TL.Sony garantili. Hepsiburada'dan alsam diyelim ki arızalı çıktı beni uğraştırır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade ve değişim şartlarına uyarsanız sizi uğraştırmazlar diye düşünüyorum. Ben kasa fanı almıştım ve arızalı olduğunu tespit edip hemen iade için sitedeki talimatları uyguladım. Sonuç olarak ürünü aldılar ve paramı iade ettiler. Site güvenilirdir, merak etmeyin. Arızalı çıkması bir ihtimaldir. Siz ürünü alın, garanti varsa zaten korkacak bir şey yoktur.

Satıcı hepsiburada olursa daha emniyetli olur. Üründe arıza olduğunda hepsiburada ile iletişime geçip arıza kaydı oluşturuyorsunuz. Sonra hiç bir ücret ödemeden kargoya veriyorsunuz. Ürün ilk hepsiburada binasına gidiyor oradan servisi neredeyse oraya. Tamir olduğunda tekrar ücretsiz olarak evinize kargo ile geliyor. 20 iş günü içerisinde tamir edilemeyen veya servise girip 20 iş günü içerisinde çözüme kavuşturulamayan malın para iadesi yapılıyor. Tabi bu iade için siz talepde bulunmalısınız.

Kesinlikle güvenilir ve genelde garanti belgesi bulunur arasındaki fark genelde toplu alıp satmadan ve internetten olduğu için fark 200 TL ve VATAN BİLGİSAYAR zaten biraz kazık :D

N11 ve GittiGidiyor'da 1700 tl daha altına bulabilirsiniz. İnternetten alışverişte 3 gün ürünü deneyip parasını sonra veriyorsunuz. 3 gün deneme sonucu aksaklık olursa iade edebilirsiniz. Bu her satıcı için geçerli nerdeyse.

Sitenin içinde satıcı olarak ''Hepsi Burada'' var. Ben her zaman ondan alıyorum yaklaşık 3-4 senedirde alırım hatta ailecek alırız. Daha bugün Rival 700 aldım. Ben bir sıkıntı yaşamadım gelenler sağlam ve sıkıntısız. Paketlenme güzel ürün hatasız.

Kesinlikle güvenilir ve genelde garanti belgesi bulunur arasındaki fark genelde toplu alıp satmadan ve internetten olduğu için fark 200 TL ve VATAN BİLGİSAYAR zaten biraz kazık :D
Playstation Vatanla alakalı birşey değil fiyatı Playstation Türkiye belirliyor en azından teknoloji mağzalarındaki fiyatı ve onlar fiyatı değiştirmedikleri sürece değişmiyor. Dolar ve Euro da değişse fiyatları merkez değiştirmediği sürece diğişmiyor. Ama diğer ürünler konusunda arkadaşa katılıyorum Vatan gerçekten biraz kazıkçı, ayrıca Hepsiburuda güvenlidir yıllardır alışveriş yaparım satıcının Hepsiburada olması daha iyi olacaktır zira sitedeki bazı satıcılar hizmet ve geri dönüş konusunda gerçekten vasatlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı