Hepsiburada guvenilir midir?

Güvenilirdir ama bu satış siteleri arasında önceliğin bence Amazon'dan almak olsun, fiyat farkı daha fazla veya daha ucuz olabilir, daha ucuzsa kesin Amazon'dan al, fiyat farkı pek yoksa yine Amazon'dan al. Satıcılara da dikkat etmen lazım, düşük puanlı satıcılardan alışveriş yapma.
 
Hocam en güvenli sitedir ama güvenli olması Hepsiburada yüzünden değil satıcılara bak, yorumlara bak ama az satılanı alma daha çok satan varsa onu al
 
Hepsiburada güvenilirdir. Ama satıcısı güvenilir mi orası önemli. Hepsiburada üzerinden İzoly satıcısından RAM almıştım sorunlu çıktı. Servise gönderdim sorunsuz deyip geri GÖNDERDILER. O bozuk RAMler yüzünden RTX açtığım zaman oyunlar çöküyor. Önemli olan SATICI.
 
Herkese merhaba. Bir sure sonra telefon almayi dusunuyorum.
Alacağım telefon Xiaomi Redmi Note 9S 128 GB ya da 64 GB.
Magazalardan almak daha mantikli biliyorum ama cok pahalilar.
Sizce Hepsiburada'dan alınır mı bahsettigim telefon?

5-6 ay önce babama Huawei Y6 aldım bir sıkıntı çıkmadı. Bu da hiç sıkıntı çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Hepsiburada tedarikçi olduğu için satıcı firma ismini Şikayetvar'dan kontrol edebilirsin.
Hepsiburada'dan P4 Pro almayı düşünüyordum, firmaları Şikayetvar üzerinden kontrol ettiğimde bayağı şikayet olduğunu görünce vazgeçtim. Tedarikçi'nin sattığı ürün altındaki yorumları dikkate almamanı öneririm. Genelde büyük çoğunluğu olumlu yazıyor. Kim neye göre yıldız vermiş, neye göre olumlu yorumlamış? Örnek veriyorum: Çocuk PS4 Pro alıyor bir bakıyor dış kasa Pro ama içi PS4 Slim. Bir sorun olduğunda telefonlara bile çıkmıyormuş firma düşün artık.
Bu PlayStation'lar ile ilgili kısım, tlf. da sıkıntı yaşamadık, yarın bir gün bozulur da sıkıntı yaşar mıyız o da muamma.
 
Bir siparişim vardı başka bir satıcıdan adamların koyduğu e-posta adresine ulaşılamıyordu. Bir tedirgin oldum sonra Hepsiburada yardım hattına yazdım hemen geri döndüler. Teslimat olarak sıkıntı çıkmadı ama süre olarak gecikti. Bu da satıcıdan kaynaklı zaten.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı